3 Obiceiuri de beauty care mananca timp si bani

1/04/2016


Hello, ladies!

Eu bat campii cu gratie mult, insa zilele trecute am avut o discutie interesanta cu cineva despre ce as face daca, din punct de vedere al ingrijirii/ cosmeticii, daca as avea mai mult timp si am ajuns la concluzia ca nu as schimba multe, pentru ca sunt lenesa.
De aici, mi-am dat seama ca sunt cateva proceduri le-as numi, de beauty care consuma mult timp, bani, dar si care reprezinta un angajament. Cred ca atunci cand adoptam un astfel de obicei, e bine sa stim in ce ne bagam si sa vedem daca avem timpul, rabdarea si banii necesari.


1. Extensii de gene
Le-am iubit cu patima si dor, insa dupa vreo doua tentative, m-am convins ca cel putin momentan, nu-mi pot aloca timpul necesar pentru a merge constant la salon si ca, avand in vedere ca sunt in anul 6, nu am inca un venit constant de la luna la luna. Sunt foarte frumoase, schimba cu totul chipul, deschid vizual ochiul iar orice machiaj, oricat de minimal, arata superb, insa aplicarea si completarea lor dureaza, costa si trebuie avuta multa grija cu ele. Dupa ce au picat si restul, mi s-a parut ca genele mele erau putin mai rare, insa si-au revenit in maxim o luna.
Cost aplicare: de la 150 de lei
Completare: de la 100 de lei
Durata: minim 1 ora si jumatate.

2. Unghii false
Nu mi-am pus niciodata si nici nu vreau pentru ca imi plac mult ale mele, insa am vazut cateva manichiuri foarte frumos si fin realizate care m-au facut sa iau aceasta procedura in considerare. Am o prietena foarte pasionata de asa ceva, care m-a tot informat cu forta despre chestia asta, dar nu-i de mine. M-a speriat faptul ca ar subtia unghia naturala, dar si ideea de a merge odata la 2-3 saptamani ca sa le refac, pe care am tradus-o ca o dependenta de salon.
Cost aplicare: de la 70 de lei
Cost intretinere: de la 50 de lei.
Durata: in jur de 40-50 de minute.

3. Extensii microring/ adezive/ cusute/ cu cheratina pentru par
Aceste tipuri de extensii necesita mana priceputa a unui specialist pentru montare, dar si pentru intretinere, colorare si demontare, ceea ce iarasi se traduce prin timp mult petrecut la salon si multi bani. Pe langa drumurile constante la salon, trebuie ingrijite si in rest, asa ca atunci cand am vrut sa experimentez putin, am optat pentru varianta clip-on, care mi se pare mai comoda si mai putin nociva pentru par si scalp.
Cost: de la 500 lei
Cost intretinere: de la 100 lei
Durata: n-am idee.

Deocamdata, eu doar despre acestea stiu pentru ca imi doream sa apelez la ele, insa m-am calmat repede cand am realizat ca nu se potrivesc stilului meu de viata. Astept sugestii si de la voi.

Voi ati incercat aceste proceduri? Pe care ati vrea sa o incercati?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii