5 Lucruri pe care le-am facut prima data in 2015

1/07/2016Hello, ladies!

Camelia, sau pe numele ei de blogger The Beauty Addict, m-a inspirat cu o leapsa super simpatica, care m-a facut sa ma gandesc: oare ce am facut eu nou in 2015? Si, acum ca ma gandesc mai bine, am bifat cateva chestii importante pentru mine. Camelia spunea ca a inceput procesul de " adultizare" si cred ca si eu am incercat marea asta cu degetul si. dupa cateva sperieturi bune, am realizat ca e ok, trebuia sa cresc si eu candva.
1. Am lucrat intr-un birou de arhitectura
Nu stiu cate dintre voi stiu, dar sunt in anul 6 la Arhitectura, an terminal si cu dureri de cap, iar in prima parte a anului, timp de 3 luni, a trebuit sa ne gasim un job intr-un birou, sub indrumarea unor arhitecti. Au fost zile usoare, in care ritmul era unul lejer, si zile mai grele, cu multe ore de munca, uneori chiar fizica, insa dupa fiecare zi adormeam satisfacuta ca am facut ce trebuie. Imi place domeniul meu de lucru, mi-a placut atmosfera de la birou si am avut norocul de a avea sefi- colegi minunati.

2. Am fost la evenimente ca beauty blogger
Cam 90% din experiente au fost extrem de placute si m-am simtit acceptata si chiar placuta, dar la ultimul eveniment mi-a venit sa-mi dau cu o piatra in cap. N-a fost vina organizatorilor, ci a mea, ca m-am imbracat ca un bochetar turbat. Cert e ca m-am simtit nasol rau, in comparatie cu restul oamenilor cocheti si mondeni. Nu prea ma stiti voi, dar mie nu-mi plac hainele. Sunt complexata, nu stiu ce-mi sta bine si ma enervez daca incerc prea tare.

3. Am tradus un curs de make-up
Am avut ocazia si placerea sa traduc cursul de airbrush predat de Vincent de Monfried si organizat de Scoala de Make-Up Ramona Chirita. Cursul a tinut doua zile, aproape toata ziua, si a fost ceva fenomenal de interesant. Vincent e stralucit in ceea ce face, extrem de pasionat si foarte rabdator. Desi a fost extrem de obositor, nu o sa uit niciodata experienta asta.

4. Am facut profil de Instagram si am si postat zilnic
Va aduc la cunostinta, pentru cele care inca nu ati aflat, ca din octombrie, frumosul blog in cauza are si un profil activ de Instagram, pe care il gasiti aici. Am postat deja de 86 de ori!!! Wow! Acolo veti gasi multe poze cu produse, cateva cu chestii diverse frumoase si doar 3-4 cu moaca mea, asa ca merita un " Follow" mic. Do it for the kitties.

5. Am organizat un concurs cu peste 500 de participanti
Credeti-ma, cand am facut concursul, am zis sa fie asa, o chestie fulger, de cateva zile, cu un premiu modic, dar am fost surprinsa cand nu mai incetau inscrierile. Mi-a facut placere sa revad cateva nume de cititoare frecvente, va salut, fetelor, dar nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut vreo 20 de domni inscrisi, care nu pareau mari amatori de rimeluri. Promit ca in curand mai dau drumul la un concurs, cu un premiu mai consistent, ca sa incepem anul bine.

Sper ca v-am distrat putin cu pasii mei stangaci in lumea adultilor si as vrea sa aud voi ce ati facut pentru prima data in 2015.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii