Produse si servicii in care merita sa investesti in 2016

1/18/2016Hello, ladies!

In magazine, pe net si in reviste, e o mare avalansa de produse, diverse firme, la diverse preturi. Totusi, dupa ani si ani de incercat, de la tot felul de branduri si preturi diferite, am ajuns la concluzia ca nu e nevoie ca toate sa fie foarte scumpe sau de la branduri de lux. Sunt insa cateva la care calitatea si ingredientele conteaza.1. Fondul de ten

Acest produs intra zilnic in contact cu pielea si sta acolo ore in sir. Pe langa asta, fiind pe fata, se vede iar daca produsul nu e de calitate si nu se potriveste, efectul poate sa faca mai mult rau decat bine. Va sfatuiesc sa va luati un fond de ten si bun. Merita sa investi intr-unul de calitate, a carui formula sa vi se potriveasca perfect, dar si sa fiti foarte atente cand alegeti nuanta.

2. Eyeliner

Daca esti genul care nu se desparte de tus, ca mine, atunci eyelinerul ar putea fi o investitie care merita. Eu am perioade cand folosesc tusul in fiecare zi si am nevoie ca el sa reziste, sa fie pigmentat si sa fie insotit de o pensula buna.

3. Ruj

Mama nu se prea oboseste cu machiajul, insa pentru ea, rujul este o necesitate. Daca si voi purtati ruj foarte des, veti avea nevoie de un ruj foarte bun, rezistent, care sa nu va usuce buzele sau sa va murdareasca toate lucrurile.

4. Masca/ balsamul pentru par

Si samponul este important, insa nu daca nu agreseaza parul si curata, este perfect, chiar daca nu-i profesional. Dupa multe incercari, am observat ca masca si balsamul conteaza, iar daca ele sunt de calitate, va vor ajuta sa obtineti rezultate bune. Ele pot face o mare diferenta.

5. Crema de fata

Nici nu cred e nevoie de explicatii in cazul cremei de fata, mai ales daca aveti probleme cu tenul. Pielea va absorbi aproape toate ingredientele din ea, iar aici calitatea conteaza mult. Mai bine va luati o singura crema buna, care sa fie perfecta pentru voi, decat mai multe nepotrivite.

6. Parfumul

Stiu, tentatiile sunt multe in lumea parfumurilor, cu atatea si atatea arome interesante. Totusi, prefer sa am un singur parfum, dar sa fie de calitate. De ce? Pentru ca ce rost are un parfum, daca mirosul dispare dupa o ora...Nici nu mai deschid discutia despre cele fake si riscurile la care va expuneti daca le folositi.

7. Tuns/ schimbarea culorii

Daca vrei o schimbare de look sau pur si simplu vrei sa te joci putin cu parul, cred ca e important sa apelezi la un profesionist care sa te ajute. O tunsoare misto, care ti se potriveste si care nu are nevoie de o intretinere complicata, iti poate schimba cu totul regimul de beauty.

8. Pensat

In ultimii ani, s-a pus accentul din ce in ce mai mult pe aspectul sprancenelor si inteleg de ce. O pereche de sprancene frumoase transforma chipul, insa nu e usor sa nimeresti forma perfecta. Macar o data la o perioada de timp, cred ca merita sa mergeti la o cosmeticiana buna ca sa va dea forma.
You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii