Review: Collistar ART design Mascara

1/12/2016Hello, ladies!

Stiti deja ca eu sunt intr-o cautare continua pentru rimelul perfect. Aproape niciodata nu cumpar acelasi rimel, ci mereu aleg sa mai testez unul nou, pentru ca, cine stie, poate o sa am parte de o surpriza placuta. Am avut norocul sa primesc rimelul ART design de la Collistar la December Beauty Bloggers Meeting, pentru ca, pana acum, nu am incercat nimic din gama lor de make-up.

Pentru mine, cel mai important e ca rimelul sa nu-mi incarce si sa nu-mi lipeasca genele. Daca indeplineste aceste conditii, relatia noastra poate continua. Urmatoarea atractie este aplicatorul. Daca si aplicatorul mi se pare eficient, we can have a love story.Impresii:
- Periuta mi se pare foarte interesanta si usor de folosit. Datorita varfului mai ascutit, reusesc ca aplic rimel chiar si pe genele micute din coltul intern al ochiului sau sa definesc genele din coltul exterior, daca vreau.
- Nu incarca deloc si nu lipeste genele, chiar si daca aplici mai multe straturi.
- Formula este ok: suficient de lichida incat sa nu lipeasca si destul de groasa incat sa imbrace genele.
- Mie mi s-a parut ca rezista destul de bine pe parcursul zilei, chiar si cand e umed.
- Cat despre volum, nu stiu ce sa zic. Mi s-a parut ca ofera un aspect mai natural genelor, ceea ce mie imi place, insa daca va doriti aspectul ala foarte bogat, nu cred ca v-ar multumi.

   
                                   Dreapta: rimel; Stanga: fara rimel


                                                                     Before


                                                                           AfterPret: aproximativ 60 lei.
Unde il gasiti: in Douglas
Cantitate: 12 ml.
Variante: Extra Black si Extra Black Waterproof

Eu am varianta mini a rimelului, dar cred ca imi va ajunge ceva timp. Daca sunteti purtatoare de machiaj natural sau va place un aspect mai natural al genelor, cred ca rimelul ART design de la Collistar este produsul perfect pentru voi.

Voi ati incercat produse de make-up de la Collistar? Cum vi s-au parut?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii