Review: Fond de ten L'Oreal Accord Parfait

1/28/2016Hello, ladies!

Astazi vreau sa va povestesc despre produsul meu preferat de la L'Oreal, fondul de ten Accord Parfait. Paradoxal, este primul fond de ten pe care l-am folosit de la L'Oreal, asa ca nu stiam la ce sa ma astept. Eram prin Douglas, cautam un fond de ten si mi s-a oprit privirea pe acesta. Era nou lansat, parea ok si am zis ca merita incercat.Sambata am terminat sticluta si cand am plecat la shopping dupa un nou fond de ten si, dupa mai multe incercari, l-am ales tot pe acesta, ceea ce cred ca spune destul de multe. Imi doream un produs bun, eficient, dar nu high-end sau profesional, unul day to day.

Impresii:
- Imi place ca sticluta e dintr-o sticla groasa, care a rezistat la numeroase trantiri. Eu am patit sa mi se sparga o sticluta in portfard si e oribiiiil!!!
- Textura este una lichida, lejera si nu are miros.
- Se aplica foarte usor cu pensula, buretele sau chiar si cu degetele, direct pe piele sau peste o baza de machiaj.
- Cand am inceput sa-l folosesc, mi s-a parut ca mi-am ales nuanta gresit, desi o testasem si arhitestasem. Abia dupa cateva zile m-am prins ca pentru a obtine nuanta reala pe piele, trebuie sa il las cateva secunde sa se " acomodeze" cu subtonul pielii si sa se potriveasca.
- Dupa cateva secunde de la aplicare, fondul de ten se " contopeste" cu pielea si totul prinde un aspect foarte natural si ingrijit.
- Mie mi s-a parut foarte rezistent pentru un fond de ten mass-market, rezistand perfect pe ten pana la 6-7 ore, fara o alta fixare.
- Are o acoperire medie, perfecta pentru mine, si totusi nu arata a masca prafuita.
- Nu se ia pe haine sau maini, decat daca iti freci fata mai intens.
- Nu mi se pare ca incarca tenul si nu ma simt incomod dupa ce il aplic.


Before - va rog nu va speriati de fata mea make-up free


After


Cantitate: 30 ml.
Pret: variaza in functie de magazin. Eu l-am luat cu 60 de lei din Douglas, dar am vazut ca pe emag.ro e 42.
Unde il gasiti: Douglas, DM, emag.ro si cred ca si in supermarketuri care au raioane de produse cosmetice.

Dupa cate v-am povestit, cred ca va dati seama de ce fondul de ten Accord Parfait este produsul meu preferat de la L'Oreal. Daca va doriti un fond de ten bun, cu o acoperire suficient de mare, fara sa incarce, si destul de rezistent, va recomand acest fond de ten cu multa caldura.

Voi ati incercat fondul de ten Accord Parfait? L-ati vazut in magazine?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii