Top 3 Rujuri care m-au surprins

1/06/2016Hello, ladies!

Am zis ca daca tot se apropie finalul anului, sa inchei si eu cateva socoteli, pe care le aveam la suflet sau in minte de ceva timp. Asa ca m-am decis sa va povestesc despre cateva rujuri care pe mine m-au surprins, iar de cand le-am incercat, mi-am schimbat parerea sau machiajul.Initial, titlul trebuia sa sune ceva gen " Rujurile care mi-au schimbat viata", dar m-am gandit ca suna cam idiot. Totusi, cam asta e ideea, desi poate aparent, un lucru minor ca un ruj sau o nuanta nu inseamna nimic, ele pot capata un sens, pentru ca vorba aia, lucrurile mici aduc bucurie. Asa ca sa-i dam drumul!


Noi iubiri, deschizatoare de drumuri si minti
Desi aceste rujuri nu au o legatura evidenta, pentru mine ambele au fost ice breaker. Rujul Matte Me de la Sleek mi-a schimbat complet parerea despre ce inseamna o nuanta nud si discreta si despre rujurile mate, in general. M-am indragostit de aceasta nuanta, Birthday Suit, si mi se pare ca arata perfect indiferent de ocazie.
Pana la acest ruj L'Oreal, din colectia recenta La Vie en Rose, nu am mai avut un ruj de la ei de cel putin 5-6 ani. De ce? Nu stiu, poate ca nuantele mi se pareau terne, insa mama e fana a rujurilor L'Oreal de muuulti ani si nu pricepeam de ce. Primind acest ruj la December Beauty Bloggers Meeting 4, am zis sa-l incerc si am inteles. Nuanta este un roz curajos, dar elegant, nu pitiponcesc, iar calitatea! Nu credeam ca un ruj, cu un pret ok, poate sa acopere asa frumos buzele, sa reziste si sa le si hidrateze. Datorita acestui ruj, vreau sa imi mai iau cateva de la L'Oreal.


Rujuri curajoase si eu cu ele
Le-am ales pe cele doua pentru ca atunci cand le-am folosit, mi-a trebuit o doza de curaj. Primul se numeste Matte Lipstick Super Long Lasting Waterproof, in nuanta 33, si este luat de pe ebay, din Asia, de undeva, si deja am facut o obsesie pentru el. Pretul? 1 lira, cu tot cu transport. Acum intelegeti de ce am fost curajoasa. Trebuie sa fi putin deranjat sa incerci ceva dubios de ieftin de cine stie unde, insa ma bucur ca am facut-o. Rujul e bestial, rezista nesimtit de mult iar nuanta e superba. Partea rea e ca Deja mi-am mai comandat vreo 3.
Revlon Colorburst Matte Balm a fost o provocare din punct de vedere al nuantei, Audacios. Desi e frumoasa si interesanta, ai nevoie de curaj sa porti un astfel de roz, mai ales in timpul zilei. Dar ghici ce? Mi-a placut, e o culoare distractiva iar rujul, ca formula, este rezistent si hidratant.


Soft Matte Lip Cream de la NYX a fost primul ruj mat pe care l-am incercat, ever, si desi, acum realizez ca se poate mai bine la capitolul rezistenta, cumpararea acestui ruj a fost inceputul. Inaintea lui, cam renuntasem sa mai folosesc rujuri, mai ales in nuanta mai tupeiste, dar de la nuanta Transylvania incolo, totul a fost si va fi un experiment colorat.

Aveti un produs care va schimba ziua?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii