I'm in love! by Melkior

2/05/2016Hello, ladies!

Luna februarie este plina de sarbatori dedicate iubirii: pe 14 Valentine's Day iar pe 24, varianta romaneasca, Dragobetele. Melkior sarbatoreste aceste zile frumoase cu o noua colectie speciala, " I'm in love!", inspirata de culoarea lunii, rosul, si va propune sa va alegeti nuantele preferate.

Desi nu sunt fana a acestor sarbatori, orice scuza pentru a-mi adauga niste nuante frumoase in colectie, e mereu binevenita.
Pentru buze, Melkior va propune nuantele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano. Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de luciu de buze, puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.Nici manichiura nu trebuie neglijata iar nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi, va vor incanta. Sau daca vreti ca manichiura sa reziste cat mai mult, puteti incerca nuantele moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Chiar si noua pila de unghii se inspira din sarbatorile lunii!
Noua pila de unghii I’M IN LOVE creata de Melkior este o pila cu 2 fete, ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Are abrazivitate 180/240. Este subtire si usor de manevrat.

Pret 6,90 leiLe gasiti pe toate in magazinele Melkior sau, online, pe melkior.ro

Mie cel mai mult imi plac nuantele de ruj din aceasta colectie. Bine, recunosc, s-ar putea sa am si o mica obsesie, mai nou, legata de rujuri, dar nu mi-ar strica niste nuante noi si dragute.

Pe voi ce va tenteaza? Ce ati adauga pe lista de shopping?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii