Review: Balsam de buze Bioderma Restorative Lip Balm

2/02/2016Hello, ladies!

In timpul iernii, pielea mea protesteaza sus si tare... se usuca, se descuameaza, iar buzele cred ca sufera cel mai tare. Recunosc ca mereu am buzele mai uscate, insa iarna ele se crapa oribil de rau si chiar incep sa ma usture, daca nu aplic ceva rapid. De-a lungul anilor, am incercat multe produse care promiteau sa hidrateze si sa repare si, da, in orice alt anotimp erau minunate, dar nu si pe timp de iarna. Pana am incercat Restorative Lip Balm de la Bioderma, din gama Atoderm.Intalnirea cu acest balsam a fost pura intamplare. Imi cumparam crema hidratanta din gama Sebium si venea la pachet cu acest balsam. L-am vazut, am citit pe el ce face si l-am ignorat o scurta perioada de timp, pana a venit frigul. Cand m-am vazut cu buzele ca asfaltul, am zis sa-l incerc, pentru ca promite sa repare buzele crapate si uscate.

Impresii:
- Tubul e practic si usor de folosit. Iese destul produs incat sa acoperi buzele cu totul, dar nu se risipeste. Totusi, e neplacut ca nu reusesc sa scot tot produsul cand e spre final.
- Nu are miros.
- Are o textura gel-cremoasa, care imbraca bine buzele.
- Daca aveti buzele ca mine, crapate si foarte uscate, chiar se va simti diferenta imediat dupa aplicare.
- Le hidrateaza si, daca il aplicati cu religiozitate, chiar imbunatateste mult situatia.
- Puteti aplica ruj sau orice alt produs peste si e ok, doar ca le poate dilua putin.

Cantitate: 15 ml.
Pret: 35 lei.
Unde il gasiti: in farmacii si pe net.

Este balsamul meu preferat pentru iarna pentru ca e singurul care face fata nevoilor mele si il voi recumpara clar, pentru ca stiu ca e eficient si imi ajuta mult buzele. Daca si voi aveti buze pretentioase, chiar vi-l recomand. Pana acum, am avut doar experiente pozitive cu produsele celor de la Bioderma. si sper sa ramana asa situatia.


Voi l-ati incercat? Cum vi se par produsele Bioderma?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii