Review: Crema de fata Vivanatura cu aur si argint

2/15/2016Hello, ladies!

Recunosc ca atunci cand am zarit crema de la Vivanatura in goodie bagul de la December Beauty Bloggers's Meeting, mi-au sarit in ochi ingredientele aur si argint. De fiecare data cand zaresc ingrediente care suna luxos pe un produs, sunt complet data peste cap gandindu-ma la rasfat si relaxare.Trecand peste fascinatia mea legata de lux si rasfat, crema Vivanatura pentru ten normal si sensibil a venit la fix, pentru ca iarna, tenul meu aparent mai gras, devine dificil, se usuca iar pielea incepe sa se ia. Asadar, aveam nevoie de o crema mai hidratanta care sa ma ajute sa trec de iarna.

Impresii:
- M-a atras faptul ca printre ingrediente nu se numara substante considerate periculoase sau nepotrivite tenului. Am mai folosit sampoan de la Vivanatura, pe care l-am luat fix pentru aceasta abordare mai naturala.
- Textura cremei este una lejera, care se aplica usor pe fata si se absoarbe repede. Eu ma asteptam sa fie mai groasa crema, dar ma bucura abordarea mai light.
- Miroase foarte bine, fresh chiar, cam a plante proaspete. Nu vad aurul sau argintul, dar ii cred pe cuvant si banuiesc ca e undeva in crema.
- Dupa aplicare, nu ramane pelicula grasa si nici nu devine lipicioasa fata.
- Hidrateaza pielea, chiar si atunci cand e foarte uscata, insa daca incepe sa se descuameze, nici Dumnezeu n-o mai salveaza.
- Nu ingrasa pielea si nu stimuleaza secretia de sebum.
- Se comporta bine si sub machiaj, nu va deranja cu nimic aplicarea sau rezistenta.Cantitate: 75 ml.
Pret: 21 lei.
Unde o gasiti: in magazinele naturiste, dar si pe siteul vivanatura.ro.

Pana acum, mie mi-au placut produsele Vivanatura si mereu m-a incantat ideea de produse cosmetice mai aproape de natura si cu cat mai putine chimicale, iar crema cu aur si argint este un produs bun, la un pret mai mult decat ok. Cumva, primirea acestei creme s-a potrivit si cu anotimpul, asa ca pentru pielea mea a fost foarte binevenita.

Ati incercat ceva de la Vivanatura? Cum vi se par produsele lor?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii