Review: Masca gomaj Gerovital Happiness

2/19/2016Hello, ladies!

Cine nu isi doreste un ten perfect si o piele ca scoasa din Photoshop? Clar eu! Desi tenul meu in general nu are probleme majore, poate un cos ocazional, uneori am impresia ca tenul meu e cam incarcat, ca acum. Si cand ma trezesc cu aceasta problema, apelez la o masca sau un gomaj care sa ma ajute, iar candidatul din ultimele 2 luni a fost noul gomaj-masca de la Gerovital, din noua gama Happiness.Vazusem lansarea gamei pe o groaza de bloguri si cand bantuiam printr-un DM, am zarit produsul pe un raft si am zis ca merita incercata. M-a atras faptul ca nu contine parabeni, iar particulele exfoliante din sambure de caisa erau tentante, asa ca am inceput testarea.

Impresii:
- Cantitatea este mai mult decat suficienta iar tubul e practic si nu se pierde produs.
- Mirosul este subtil. Sincer, nici nu prea-mi dau seama a ce miroase, dar nu e deloc deranjant.
- Textura este lichido- cremoasa, cu particule micute din sambure de caisa.
Ca gomaj; - Imi clatesc tenul, pun putin produs in palme si incep sa frec.
                 - Desi produsul se distribuie bine pe ten, as prefera ca particulele exfoliante sa fie mai                          mari.
                - Nu face spuma, insa se distribuie bine.
                - Lasa tenul curat si catifelat, insa nu il simt exfoliat asa cum trebuie. Pare a semana mai                       mult cu un gel de curatare.
Ca masca: - Dupa ce imi spal frumos tenul cu un gel de curatare, aplic masca.
                 - Am observat ca daca uit de ea si o las cam mult, ma inteapa putin pielea, dar aici e vina                      mea.
                 - Mi se pare mai eficienta ca masca decat ca gomaj, pentru ca dupa ce o clatesc, tenul pare                  mai luminos si mult mai curat.Este potrivita tuturor tipurilor de ten si tuturor varstelor. Contine ulei de avocado, vitamina E, extract de caise si particule din samburi de caise.
Cantitate: 100 ml.
Pret: aproximativ 10 lei.
Unde o gasiti: in DM si marketuri, dar si pe net, pe farmec.ro

Hmmm, cam complicat cand vine vorba de concluzii... Ma bucur ca am incercat masca/ gomajul, pentru ca mereu ar fi ramas ca o tentatie undeva in spatele mintii, insa ca gomaj, nu este extraordinar. Ca masca, mi se pare mult mai eficient produsul.

Ati incercat masca gomaj de la Farmec? 


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii