Tutorial: Machiaj de seara

2/01/2016Hello, ladies!

Cred ca a trecut aprope un an de cand nu am mai postat un machiaj pe blog, desi pe Instagram sunt mai activa la capitolul asta. Desi machiajul e mare mea placere, recunosc ca in ultimul timp am intrat intr-o rutina si abordez aceleasi codite cu tus, din automatism, uneori imi place sa fac si ceva mai fancy, doar asa, de dragul procedeului si m-am gandit sa impartasesc cu voi machiajul meu de la Revelion. Si, bineinteles, produsele folosite.
Machiajul in sine este un smokey-eyes cu un accent mov, si desi machiajul pleoapelor este unul destul de intens, am ales o nuanta intensa si pentru buze, doar era o ocazie speciala. Indiferent de tipul machiajului pe care vreau sa-l aborez, acord atentie si tenului.Machiajul tenului:
Dupa demachiere si tonifiere, am aplicat baza de machiaj Antishine de la Atelier Paris ( 1), dupa care am folosit fondul de ten Accord Parfait de la L'Oreal. Urmatorul pas a fost aplicarea anticearcanului de la Flormar.
Am ales sa fac o conturare umeda, cu ajutorul paletei de conturare de la Make Up Revolution. Am aplicat fardul cremos inchis ( 4), dupa care, pentru iluminare, am aplicat fardul cremos deschis ( 5).
Dupa ce am blenduit bine totul, am aplicat blushul din aceeasi paleta ( 6), iar apoi am mai revenit cu putin iluminator ( 7).
Pentru fixare, am aplicat pudra libera, translucida, de la Maqpro Paris ( 8), dupa care am revenit cu putin spray fixator de la Make Up For Ever. ( 9)


Pentru smokey-eyes:
Dupa ce am aplicat un strat subtire de fond de ten pe pleoape, am aplicat si baza de fard de la NYX, cu ajutorul unei pensule curate de corector. Dupa ce baza de fard s-a asezat, am aplicat pudra perlata de la Atelier Paris ( 1) cu ajutorul pensulei pufoase ( A) in coltul intern al pleoapei si putin si pe arcada.
A doua culoare a fost negrul ( 2), din paleta Arabian Nights de la Sleek, pe restul pleoapei, cu ajutorul pensulei B. In pliu, am aplicat movul ( 3), din paleta Snapshots de la Sleek. Pe arcada, am aplicat nuanta deschisa ( 4) din aceeasi paleta.

Dupa ce am terminat cu pleoapele, am trasat o linie subtire cu eyelinerul Eclectic Noir de la NYX, iar abia dupa ce am curatat sprancenele cu un servetel umed, am folosit gelul de sprancene de la Make Up Revolution pentru a le contura. Pentru gene, am ales rimelul They're Real de la Benefit, pe care il ador.


Sper ca v-a placut machiajul meu! Vor mai urma si altele, daca-mi vor iesi bine pozele :)). Nu stiu cum se intampla: imi iese un machiaj bine, se vede frumos si cand va pozele, oh my God. Sau invers... fac o poza aiurea, din plictiseala, la un machiaj banal si zici ca-i din reviste. Life is cruel...
You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii