Profructta, noile sucuri romanesti

3/01/2016

Hello, ladies!

Lansarea despre care va voi spune astazi e usor diferita fata de cele cu care v-am obisnuit pana acum, insa cred cu tarie in potentialul brandurilor romanesti. Ca sa nu mai prelungesc suspeansul, va anunt de venirea unui nou brand romanesc pe piata, Profructta, producator de sucuri 100% naturale, fabricate din fructe si legume romanesti, la Campulung Muscel.Nu stiu daca mai tineti minte, dar acum vreo doua saptamani va povesteam cum am primit un mar auriu, cu un mesaj misterios inauntru, ce vorbea despre naturalete, simplitatea si bogatia pamantului. Atunci, am banuit ca e vorba despre o lansare, dar abia acum fac legatura intre frumosul mar auriu, mesajul interesant si noile sucuri naturale Profructta." Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obţinute din fructe şi legume de categoriile I şi a II-a, atent selecţionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a păstra vitaminele şi mineralele benefice pentru o alimentaţie curată şi o dezvoltare armonioasă. În fabrica de la Câmpulung Muscel, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, sucurile naturale sunt îmbuteliate în ambalaje de sticlă care sunt inerte din punct de vedere chimic faţă de produs şi nu modifică gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil şi reciclabil. "

Sucul de mere, pere, vişine, cireşe, fructe de pădure şi mixul între acestea, precum şi sucurile din legume, reprezintă o sursă bogată de stare de bine şi o excursie în mediul sănătos rural. Fiecare sticlă dezvăluie gustul soiurilor de fructe şi legume utilizate, rezultând arome ce, în mod natural, pot să difere uşor. Profructta este garanţia unor produse de calitate superioară, ce respectă mediul, micii producători şi consumatorul şi poartă eticheta „produs românesc”.Sucurile Profructta pot fi găsite în hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurantul DaDa, Farmaciile Doina, Camera din faţă, în anumite săli de fitness şi spauri, dar şi în alte locaţii de tip cafenele sau cluburi.
Preţ recomandat: sticla 0,33l – 6 lei; sticla 1l – 12 lei


Desi nu le-am zarit inca pe rafturile magazinelor, de acum ma voi uita cu atentie, pentru ca sunt cateva sortimente care mi-au trezit interesul. Atunci cand vreau sa beau ceva dulce, mereu aleg varianta naturala, pentru ca asa nu-mi satisfac doar pofta de dulce, ci ma si vitaminizez putin, iar faptul ca aceste sucuri sunt produse in Romania, din fructe romanesti, este un mare bonus.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii