Review: Apa micelara L'Oreal Sublime Fresh

3/28/2016
Ultima data cand am incercat un produs de la L'Oreal, si anume fondul de ten Accord Parfait, acesta a devenit unul dintre produsele mele preferate, de care nu stiu cand ma voi desparti. Ultimul produs L'Oreal incercat de mine este apa micelara Sublime Fresh, pentru ten normal si mixt,De cand am inceput sa folosesc ape micelare, nici nu ma gandesc sa ma mai intorc la demachiantele crema. Mi se par mai eficiente atunci cand vine vorba de inlaturarea machiajului, curatand si sebumul in acelasi timp.Impresii:
- Apa micelara Sublime Fresh nu are miros si nu contine parfum si nici alcool, ceea ce este perfect pentru mine, pentru ca nu-mi usuca tenul.
- Inlatura foarte bine si rapid machiajul, chiar si tusul sau rimelul waterproof.
- Machiajul ca machiajul, dar pe mine m-a impresionat faptul ca reuseste sa demachieze si cel mai incapatanat ruj mat din cateva miscari.
- Chiar daca incerc sa indepartez un machiaj mai pronuntat, nu ma ustura ochii. Si da, am patit acest lucru de la unele ape micelare.
- Singurul dezavantaj, pe care l-am observat cam la toate apele micelare, e faptul, uneori, imi scapa mai mult produs decat as vrea. Si imi pare asa rau de produsul irosit.

Cantitate: 200 ml.
Pret: aproximativ 20 lei.
Unde o gasiti: in anumite marketuri, in DM, dar si pe cateva siteuri.

Pana acum, am consumat cam trei sferturi din sticluta si cred ca o voi recumpara dupa ce se termina. Chiar daca imi place acest produs, pentru face exact ce promite iar pretul este foarte bun, el ramane pe locul doi in topul preferatelor de la L'Oreal, fondul de ten Accord Parfait castigandu-mi inima for ever.

Voi ati incercat aceasta apa micelara? Cum vi se pare?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii