Review: Balsam de par Jason cu vitamina A, C si E

3/03/2016

pentru par uscat


Hello, ladies!

Din cauza curiozitatii mele native, sunt mereu in cautare de produse si branduri noi, dar sunt si mai tentata atunci cand am ocazia sa testez un produs care contine ingrediente naturale, asa cum este balsamul Jason cu vitamine, pentru par uscat si deteriorat. Daca vreti sa " rasfoiti" putin prin produsele celor de la Jason, le gasiti pe www.rangali.roAtunci cand am ales acest produs, cel mai tare m-a incantat lista ingredientelor, care nu include parabenii, laurilul sau sulfat lauretul, despre care am citit numai lucruri ingrozitoare, dar si faptul ca promite sa redea hidratarea parului deteriorat si suferind.Impresii:
- Cantitatea este mai mult decat generoasa. Il folosesc de doua luni si abia am ajuns la jumatate si, credeti-ma, aplic o cantitate generoasa.
- Faptul ca flaconul trebuie depozitat invers e un avantaj, pentru ca nu trebuie niciodata sa ma chinui in a scoate produsul.
- Are un miros subtil, dar placut, ca de camp.
- Textura este destul de cremoasa, aplicandu-se usor pe parul umed.
- Eu prefer sa las balsamul sa stea putin mai mult in par, ca sa isi poata face efectul asa cum trebuie si va recomand si voua sa il lasati minim 5 minute in par.
- In general, imi descurc parul inainte de a-l clati, pentru ca balsamul ma ajuta sa il descurc mai usor si nici nu risc sa mi se rupa fire de par.
- Dupa clatire, am observat ca parul ramane mai moale si nu incarca firul, ramanand in continuare curat.
- Este un balsam de par ok, hidrateaza parul si catifeleaza parul, insa nu face minuni.
- Desi este un balsam bun, nu voi renunta la uleiul de par pe care il aplic dupa baie, insa poate fi un ajutor in lupta pentru un par frumos.Cantitate: 454 ml.
Pret: 53 lei.
Unde il gasiti: rangali.ro

Balsamul Jason este un produs bun care mi-a stimulat si mai mult curiozitatea in legatura cu produsele de la acest brand. Deocamdata, toate-s bune si frumoase. Daca va doriti un produs cu ingrediente safe si la un pret bun, dar care sa isi faca si treaba, cred ca merita sa-l incercati, mai ales ca va veti bucura de el un timp indelungat.

Ati incercat produsele Jason? Ce mi-ati recomanda sa mai incerc de la ei?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii