Review: Crema de zi pentru ten uscat elmiplant Skinnergy

3/24/2016

crema de fataCam acum un an am avut o revelatie: trebuie sa ma protejez de razele soarelui, tot timpul. Stiu, cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cand am primit crema elmiplant Go moist, din gama Skinnergy, in cadrul December Beauty Blogger's Meeting, primul lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca are si factor de protectie.Desi in general, am tenul mai uleios, pe timpul iernii, obrajii mi se usuca groaznic. Crema elmiplant a venit la fix, mai ales ca are si un oarecare factor de protectie, SPF 15, asa ca am aplicat-o in fiecare zi, inainte de machiaj.

Crema elmiplant din gama Skinnergy contine extract de Lychee, 100% natural, complexul Moisture Plus si SPF 15, protejand impotriva razelor UVA si UVB. Ea trebuie aplicata pe tenul curat, inainte de aplicarea machiajului.Impresii:
- Crema are un miros foarte discret si fresh, care dispare destul de repede.
- Se intinde bine pe ten si nu lasa o pelicula uleioasa.
- Desi nu se compara cu o baza de machiaj, pentru ca nici nu intentioneaza sa fie una, machiajul sa aseaza ok peste crema.
- Hidrateaza pielea, insa daca aveti tenul foarte uscat, spre descuamare, nu cred ca ar face fata.
- Dupa aplicare, trebuie asteptat 1 minut pana intra in piele, pentru ca fondul de ten sa se distribuie uniform.
- Chiar daca anumite zone ale fetei mele sunt mai grase, nu am observat sa le ingrase mai tare.
- Nu mi s-a parut ca ar diminua din rezistenta machiajului sau din intensitate.

Cantitate: 50 ml.
Pret: intre 12 si 14 lei.
Unde o gasiti: la farmacie, in marketuri si chiar si pe net.

Eu aproape am terminat crema, dar deocamdata, nu o voi recumpara, pentru ca mai am si altele care isi asteapta randul. Totusi, daca sunteti in cautarea unei creme ok la un pret bun, aveti un ten relativ normal si vreti sa va feriti de ingrediente dubioase, cred ca este o alegere buna.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii