Review: Plasturi Pig Nose by Holik Holik

3/17/2016

pig nose holik holik


De ceva timp, au inceput sa ma tenteze produsele asiatice de ingrijire si machiaj. Nu ma refer aici la rujurile din Obor, ci la brandurile serioase din Asia, care prin anumite produse, au revolutionat piata produselor cosmetice. Brandul Holik Holika m-a ademenit cu cateva produse, printre care si plasturii impotriva punctelor negre, Pig Nose, pe care am reusit sa-i gasesc si in Romania.In cutiuta, am gasit 10 folii pe care erau lipiti plasturii. Indicatiile, in coreeana cred, spun ca plasturii trebuie aplicati pe tenul curat si pe o piele usor umeda, pentru a se lipi. Dupa aplicare, ei trebuie lasati sa se usuce, dupa care trebuie smulsi.Desi nu am puncte negre foarte vizibile, multe si micute s-au strans pe nas si cateva au migrat si in zonele de langa nas. Pe restul tenului nu prea am puncte negre, asa ca nu m-a deranjat faptul ca acesti plasturi sunt speciali pentru nas.

Impresii:
- M-am demachiat frumos, dupa care m-am si spalat cu gelul de la Vichy. Dupa curatare, mi-am umezit putin nasul si " zonele limitrofe" si am aplicat plasturele.
- Mi s-a parut ca dureaza destul de mult pentru ca plasturele sa se usuce complet, in jur de 10-15 minute. Cand am mai folosit astfel de plasturi, uscarea mi s-a parut mai rapida.
- Prima oara cand am folosit un plasture, dupa ce l-am smuls, rezultatul a fost aproape nul. Pe plasture, am observat doar 2-3 puncte negre scoase.
- Am insistat. A doua oara, la cateva zile distanta, plasturele smuls era mult mai plin de puncte negre ucise. Am fost ultra incantata.
- A treia incercare a fost tot nesatisfacatoare, ca si in cazul primei, doar cateva puncte negre parasindu-si casa.
- A patra incercare a fost un succes.
- Uneori, dupa ce smulg plasturele, raman niste urme de adeziv uscat pe piele, care trebuiesc racaite.Cantitate: 10 plasturi.
Pret: 27 lei.
Unde gasiti Pig Nose: pe aoro.ro si pe ebay.

Dupa patru incercari, am ramas confuza. Ba au fost foarte eficienti, ba n-au facut mai nimic. Nu stiu ce sa zic. Desi amabalajul este simpatic iar numele ma face sa chicotesc, nu cred ca as recumpara acesti plasturi. Tin mine ca am incercat ceva din DM mult mai eficient. Totusi, chiar daca acest produs n-a fost prea pe placul meu, inca sunt curioasa in legatura cu alte produse de la Holik Holik, despre care am citit numai de bine.

Voi ati incercat produse asiatice ce beauty? Cum scapati de punctele negre?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii