Tratament Queen Helene pentru par cu ulei cald de Jojoba

3/09/2016
Hello, ladies!

Cand mi-a sosit comanda Iherb, dupa o lunga asteptare si mult suspans, produsul care m-a entuziasmat cel mai tare a chiar tratamentul pentru par cu ulei cald de Jojoba, de la Queen Helene. Am tot citit despre puterea uleiurilor calde asupra parului uscat, insa dupa ce l-am folosit, nu stiu ce sa cred.Ce m-a tentat la acest tratament, a fost faptul ca uleiul venea direct in tuburi, dozat perfect, si usor de incalzit, scutindu-ma pe mine de mizerie si efortul de a-l doza si aplica asa cum trebuie. Parul meu astepta cu nerabdare un rasfat si il merita din plin, la cat a suferit.Cum se foloseste:
- Dupa cum va spuneam, ambalajul m-a incantat. In cutie, sunt 3 tuburi, fiecare continand o doza de ulei de jojoba. Mie imi este de ajuns un tub pentru intregul par.
- Inainte de utilizare, scufundati un tub in apa fierbinte si lasati-l cateva minute. O sa observati o oarecare diferenta de textura si culoare.
- Dupa ce uleiul s-a incalzit, se invarte capacelul, se desprinde si e gata pentru a fi aplicat pe par.
- Desi pe ambalaj scrie ca trebuie lasat 3 minute pe par, eu l-am lasat vreo 10 minute si mi-am pus o cascuta de dus din plastic, peste care am infasurat un prosop, dupa care l-am limpezit.Impresii:
- Uleiul are un miros foarte subtil, insa ciudat, ca un ulei vegetal. Nu e o placere, insa nu deranjeaza.
- Se aplica usor si, datorita tubuletului, nu se va face mizerie.
- Dupa ce l-am clatit, nu am simtit ca parul ar fi mult mai catifelat sau mai hidratat, poate putin.
- Chiar daca doar l-am clatit, fara sampon, parul a ramas in continuare curat. Nu lasa o pelicula uleioasa.
- Totusi, am observat ca dupa ce s-a uscat, buclele sunt muuult mai stranse, reducand din lungime. Stiu ca, in general, buclele se strang cand parul e mai hidratat, dar parca e prea de tot.
- Dupa cateva zile, buclele s-au mai relaxat, insa parul tot uscat este.
- Nu am observat nici o imbunatatire din punct de vedere al hidratarii sau al reducerii aspectului de par uscat.

Cantitate: 3x 30 ml
Unde il gasiti: iherb.com
Pret: 3.77$

Nu sunt foarte incantata de acest tratament, sau poate ca mi-am facut eu sperante prea mari. Poate ca daca aveti parul mai drept si mai putin uscat ca al meu, poate avea efecte interesante, dar in cazul nu meu nu a facut minuni si nu cred ca as mai incerca celelalte tratamente din gama.

Voi ce tratamente pentru par folositi? Ati incercat ceva de la Queen Helene?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii