3 Produse celebre care m-au dezamagit

4/21/2016Din pacate, in lumea produselor cosmetice, lucrurile nu sunt doar roz. De cate ori n-ati patit sa va intoarceti acasa cu un produs " cult", despre care ati auzit ca e fenomenal si rezolva seceta din Sahara, pe care ati aruncat o tona de bani, si...buf...Regrete peste regrete...Nu va simtiti prost, cred ca toate am dat mici rateuri. Altfel, cum am descoperi produsele cu adevarat interesante?!
Moroccan Oil

Nu stiu ce sa zic...Am citit atatea pareri pozitive, cum ca e cel mai bun ulei de par, ca hidrateaza si e perfect pentru parul uscat. Eu am parul uscat, asa ca atunci cand am primit aceasta sticluta la December Beauty Blogger's Meeting 4, m-am bucurat tare, tare pentru ca eram curioasa. Totusi, dupa multe aplicari, atat pe parul uscat, cat si pe parul umed, ma declar neimpresionata. E un ulei ok de par, dar am folosit si altele asemanatoare. Soooo, no miracle here...

Balsam de buze Eos

Cat mi-am dorit acest balsam! Si cat de tare m-am entuziasmat cand l-am vazut in magazin! Mi-l doream de foarte mult timp, poate si din cauza reclamei si promovarii de care s-a tot bucurat. Ce sa va spun...E un balsam ca oricare altul, poate chiar mediocru. Varianta mea, Sweet Mint, miroase si se simte fantastic, dar nu hidrateaza cine stie ce. Daca il aplic de multe ori pe zi, mentine cumva hidratarea, dar cand am buzele crapate, nu face mai nimic.

Rimel Lancome Hypnose Volume Mascara

Am primit acest rimel acum vreo 2 ani de la o matusa, dar abia acum m-am decis sa-l arunc. Am incercat de nu stiu cate ori sa ma inteleg cu el, dar nu s-a putut. Nu doar ca m-a dezamagit, m-a enervat teribil. Imi incarca si imi lipea genele in acelasi timp. Rar am dat de un rimel cu care sa ma inteleg atat de prost. Ma bucur ca n-am fost eu cea care l-a cumparat, ca as fi regretat foarte tare.

Pe voi ce produse v-au dezamagit? Le-ati mai da o sansa?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii