5 ani de Dana Makeup

4/20/2016Sambata am petrecut o dimineata placuta in compania catorva domnisoare dragute din lumea bloggingului si asta datorita Danei, al carui blog danastancu.ro a implinit venerabila varsta de 5 ani. Poate nu vi se pare o viata de om, dar sa stiti ca este. Timp de 5 ani, sa postezi constant, sa testezi constant si sa-ti rupi din timpul tau ca sa publici inseamna efort, dedicare si clar, pasiune, ca altfel de ce ai face-o.

A fost prima data cand am participat la o astfel de aniversare, asa ca eram tare curioasa si, recunosc, putin incurcata. Cui ii urez " La multi ani!"? Danei sau blogului? Asa ca le-am urat amandorura.Ma bucur ca, pe langa fetele pe care le mai stiam, de la diverse evenimente sau intalniri la cafea, am cunoscut si cateva alte bloggerite pe care le urmaream, dar nu le cunoscusem. Si, alt lucru pozitiv, m-au scos din casa si am socializat, ceea ce e mare lucru in ultimul timp pentru mine. Dupa cum ma miorlaiam pe Facebook, acum sunt in focurile predarilor, ba dizertatie azi, ba prediploma maine. Asa ca de vreo saptamana lucrez minim 12 ore pe zi si dorm maxim 4 pe noapte. It's hell!!!Am inceput sa vorbim despre pasiunea comuna, bloggingul, dar usor, usor conversatiile noastre au deviat, dupa cum era de asteptat, catre cosmetice. Ce ne place, ce nu ne place, ce ne dorim si ce noutati au mai aparut...Asa se fac cele mai bune descoperiri si afli cele mai interesante noutati, de la alti pasionati.Toata discutia a culminat atunci cand Dana a inceput sa imparta " tema pentru acasa": multe pungute cu cosmeticale, pe care am inceput sa le analizam cu multa curiozitate. Bineinteles, cum am ajuns sambata acasa m-am pus pe treaba si am inceput sa analizez produsele si pe cateva chiar le-am inclus deja in rutina mea. 
Dana, iti multumesc ca m-ai scos din casa, ca ai creat prilejul asta frumos de a socializa si iti doresc cat mai multi ani de activitate si multe inspiratie!
Iar fetelor: MariaAnneIraAlexandraAlinaOanaLoredana si Ella, le multumesc pentru compania placuta.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii