Review: Ziaja Olive Leaf Gel Scrub

4/26/2016Stiti ca eu, in general, prefer sa imi prepar singura atat scuburile de fata, cat si pe cele de corp, insa in ultima perioada am fost mai lenesa si am apelat la scruburile de la Ziaja. Scubul in cauza, Olive Leaf Gel Scrub, cu extract de frunza de maslin, a fost primit cu ocazia December Beauty Bloggers Meeting 4, dar abia de vreo doua luni am inceput sa-l folosesc cu religiozitate.Mi-a luat mult timp sa ma prind daca e scrub pentru corp sau pentru fata, pentru ca nu scrie nicaieri, insa banuiesc ca daca era de corp, particulele erau mai mari si sigur mentionau pe ambalaj. O data pe saptamana, imi place sa-l folosesc alaturi de o perie cu baterii, un fel de copie dupa Clarisonic, pentru un scrub cat se poate de viguros.

Impresii:
- Scrubul miroase ceva intre cremos si fresh, destul de placut de altfel.
- Are o textura mai groasa si destul de uniforma. Particulele exfoliante nu sunt foarte evidente prin ambalaj, dar se observa imediat cand il scot din ambalaj.
- Ambalajul dozeaza bine cantitatea iar scubul se aplica usor pe ten.
- Scrubul nu e agresiv, iar particulele nu ranesc deloc pielea, dar cred ca as prefera ca ele sa fie putintel mai mari.
- Dupa clatire, lasa o pelicula uleioasa care se absoarbe imediat in piele.
- Lasa pielea catifelata si nu usuca pielea deloc.

Cantitate: 200 ml.
Pret: aproximativ 20 lei.
Unde il gasiti: in magazinele naturiste si pe aoro.ro

Este un scrub facial eficient, desi as fi preferat ca particulele exfoliante sa fie putin mai mari, dar poate e mai bine asa, pentru ca nu irita pielea. Intreaga experienta este placuta, iar tenul ramane catifelat si curat dupa clatire.

Ati incercat scrubul Ziaja Olive Leaf? Ce produse Ziaja va plac?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii