Top 3 Balsamuri de Buze + O Dezamagire

4/06/2016
Cred ca pasiunea mea pentru produsele pentru buze este evidenta, asa ca in completarea postarilor despre rujuri si tot felul de alte produse de colorare a buzelor, simteam ca e nevoia sa vorbesc si despre balsamuri. Din cauza faptului ca buzele mele se usuca foarte repede si usor, indiferent de anotimp, am mereu cateva balsamuri de incredere la indemana, dar curiozitatea ma si impinge sa incerc multe produse. Uneori, dau de minuni, alte dati, de produse proaste.


1. Bioderma Atoderm

Stiu ca v-am mai vorbit despre acest produs. El a fost si ramane balsamul meu preferat de buze, pentru ca pe langa faptul ca le catifeleaza, le si vindeca, daca sunt mult prea uscate. Apelez la el iarna, cand situatia e tragica zilnic, sau cand simt ca buzele mele au nevoie de putina iubire.

Pret: 34 lei.2. Blistex Rasberry Lemonade

Am luat balsamul Blistex de iherb, ca un impulse buy. Rasberry Lemonade suna prea bine si am zis ca pentru 8-9 lei merita incercat. Ei bine, a fost un experiment reusit, pentru ca, nu doar ca are un gust fantastic, dar si hidrateaza foarte bine buzele.

Pret: 8- 10 lei.3. Balsam eos Sweet Mint

Cred ca ati auzit deja de celebrele balsamuri de buze eos. Ei bine, si eu am cazut prada tentatiei si cand am auzit ca au aparut la Douglas, m-am dus in recunoastere si mi l-am luat pe cel cu aroma de menta dulce. Hm, aroma e interesanta, de menta dulce, si dupa ce il aplic se simte o senzatie de racorire pe buze. Balsamul in sine e ok, dar nu fenomenal. Hidrateaza, dar nu e cel mai bun produs ever. More hype...

Pret: 24 lei.Cel mai prost balsam: Balea Lip Oil Roll On

Intr-o zi, cand ma duceam sa ma intalnesc cu cineva in Centrul Vechi,am intrat prin DM si, pentru ca aveam buzele ca scoarta, m-am gandit sa-mi iau un balsam. Dintre toate ale lor, acesta parea cel mai interesant, asa ca l-am luat incantata. Ce sa va zic... inca de la inceput nu a prea functionat biluta de la roll on. In fine, dupa ce am mai rezolvat-o cu biluta, am aplicat produsul. De la prima aplicare am observat ca e cam lipicios si, desi pe moment pare ca hidrateaza, efectul e mai mult fals.

Pret: 10 lei.

Momentan, balsamul Bioderma ramane pe primul loc si nu prevad o schimbare in viitorul apropiat, dar si balsamul Blistex m-a impresionat, mai ales avand in vedere pretul mic. Cat despre balsamul eos, nu stiu ce sa spun. Cred ca ma asteptam la putin mai mult din partea unui produs atat de celebru, dar e destul de ok.

Care este balsamul vostru de buze preferat? 

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii