Cum a fost la Digital Divas 2016

5/22/2016
Va povesteam saptamana trecuta ca vineri, pe 20 mai, urma sa merg la evenimentul Digital Divas 2016. Ei bine, veni, vidi si poate si vici. Evenimentul a inceput la ora 14, cu o conferinta, tinuta de mai multi speakeri, unii mai plicticosi, unii mai interesanti, urmand ca de la ora 20 sa inceapa gala de premiere.Speakeri si discursuri

M-am spalat, m-am imbracat si am ajuns pe la 14:30, chiar in mijlocul speachului tinut de Andreea Esca, prezentarea acesteia fiind in mare parte despre noua revista online A List Magazine. Apoi a urmat Ana Morodan, pe care nu aveti cum sa nu o stiti. Mi-a placut faptul ca Ana a vorbit ordonat, raspunzand la cateva intrebari legate de antreprenoriat, dezvoltarea brandului personal si proiectele pe care le desfasoara.
Ca sa nu va plictisesc cu lucruri inutile, va voi spune pe scurt ce speakeri mi-au mai placut, pentru ca sincer, pe restul nici nu mi mai amintesc bine. Mi-a placut discursul celor doua doamne de la Google, Elisabeta Moraru si Doina Costache, care au prezentat si cateva filmulete mai interesante despre inovatie si diverse idei creative aplicate in lume. O alta surpriza placuta a fost discursul lui Robert Ratiu de la Beau Monde, care a fost foarte scurt si la obiect. El a vorbit despre relatia dintre online si presa scrisa.

Dintre toate lucrurile, organizarea a fost cea mai eficienta parte, conferinta fiind impartita in mai multe parti, cu pauze generoase, ca pana la urma ideea eventului era networkingul si socializarea. Terasa era intesata de masute, mese cu gustari si deserturi, un stand cu sucuri naturale Juce It si unul cu inghetata Haagen Dazs. Mai pe seara, au aparut si doua baruri cu cocktailuri.

Gala de premiere

Aici as vrea sa zic: " No comment.", dar o sa elaborez putin, doar putin, pentru ca nu prea vreau. Nu prea inteleg cum s-au dat premiile astea si pentru ce. Ca sa fiu draguta si diplomata, pot sa va spun ca unele alegeri au fost cel putin dubioase. Ma abtin si ma opresc aici, pentru ca probabil ati vazut si voi cate reactii nu tocmai pozitive a generat toata treaba asta.

Ce mi-a placut:

Pana la urma si la coada, eu am participat din doua motive: pentru a asculta speakeri din domeniul online si pentru a cunoaste oameni noi si a socializa. Ma bucur ca am reintalnit cateva fete din beauty blogging, a caror companie imi place sincer, si am mai si cunoscut cateva pe care le urmaream de ceva timp. Pe partea de socializare, sunt cat se poate de multumita.

Ce nu mi-a placut:

Stiti deja.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii