Martea Mostrelor: Benefit Lollitint Cheek&Lip Tint

5/17/2016De-a lungul anilor, am incercat multe produse interesante de la Benefit, preferatul fiind rimelul They're Real, dar abia de curand am avut ocazia sa testez Lollitint. Nu stiu cum sa va explic ce e tintul, dar in principal, daca traducem, ar insemna " colorare discreta", " pata de culoare" sau " tenta", si exact asta face Lollitint: ofera o usoare colorare pentru buze, dar poate fi aplicat si pe obraji, pentru o imbujorare subtila. Este primul produs de acest fel pe care l-am incercat si nu stiu daca mai exsita ceva asemanator la alt brand.Impresii:
- In primul rand, Lollitint nu are miros, deloc, si are o textura lichida, putin cremoasa..
- E nevoie doar de foarte putin produs pentru a colora buzele.
- Nici pentru obraji nu e nevoie de prea mult produs pentru a colora subtil.
- Se intinde foarte repede dar aspectul este unul uniform.
- Imi place teribil tenta pe care o ofera buzelor. Arata proaspat, ca si cum as fi mancat o capsuna.
- Surprinzator, rezista destul de mult pe buze.
- Desi se aplica si se intinde frumos si pe obraji, colorarea este totusi putin cam subtila.
- Mi se pare produsul perfect pentru momentele cand vreau un machiaj natural, proaspat si curat. Pentru astfel de momente, rujurile sunt putin cam mult, iar glossurile nu prea sunt genul meu.
- Daca ar fi sa definesc produsul in 3 cuvinte, as spune: proaspat, natural si feminin.Pret varianta full-size: 12.5 ml/ 152 lei
Unde le gasiti: Sephora.
Mi-a starnit interesul ? : Da, clar. Defapt, il ador si cred ca l-am tot laudat la toate prietenele.
Voi cumpara produsul full-size ?: Vreau neaparat sa-mi iau si produsul full-size atunci cand termin mostra. In mod surprinzator, mostra de 2,5 ml inca mai are viata. Cred ca l-am folosit deja de vreo 20 de ori, dar inca mai am cam jumatate de tubulet.

Eu m-am inteles extrem de bine cu Lollitintul de la Benefit, dar prefer sa-l folosesc doar pentru buze, pentru ca mi se pare cam subtil pentru obraji. Imi place aspectul proaspat, natural si abia sarutat pe care il ofera buzelor. Totusi, pretul mi se pare putin cam piperat, dar avand in vedere ca mostra tine atat de mult, cred ca si varianta full-size poate fi folosita pana te saturi, asa ca, intr-un final, cred ca isi merita pretul.

Ati incercat Lollitint? Cum vi se par produsele multifunctionale de machiaj?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii