Martea Mostrelor: Capsule Collistar Anticelulita Attivi Puri

5/03/2016Intr-o zi in care ma apucase cheful de ordine si curatenie, am descoperit ca detin o multime de mostre, unele fiind chiar interesante. Asa fac mereu, strang mostre ca un soarece si apoi uit de ele. Asa mi-a venit ideea de a porni un nou tip de postare, Martea Mostrelor, in care sa va povestesc despre experienta mea cu anumite produse, doar pe baza mostrelor.Astazi, este randul capsulelor anitcelulitice cu ingrediente active, cafeina si escina, in stare pura, care promit sa reduca aspectul de " coaja de portocala" in doar 2 saptamani. Eu am avut doar 3 capsule, primite la December Beauty Bloggers Meeting 4, de care uitasem intr-un sertar, dar de cum le-am gasit m-am entuziasmat si am zis ca merita incercate, asa, preventiv.

Impresii:
- Fiecare capsula se deschide prin invartirea capatului mic, pana se desprinde.
- Lichidul din capsule are o textura uleioasa si are un miros destul de placut de cafea.
- O capsula contine suficient lichid pentru a acoperi toate zonele predispuse celulitei si mai si ramane.
- Eu am folosit capsulele in combinatie cu putin masaj, pentru a spori efectele capsulelor.
- Desi lichidul este uleiul, facandu-l perfect pentru o aplicare usoara, dar nu pateaza si se absoarbe rapid in piele.
- Desi nu am multa celulita, un mic rasfat preventiv nu strica.
- Dupa folosirea continutului unei capsule, pot sa va spun ca pielea este, intr-adevar, putin mai ferma, dar cred ca ar mai fi nevoie de cateva capsule pentru a-mi forma o parere.


Pret varianta full-size: 14 capsule- 175 lei.
Unde le gasiti: Sephora.
Mi-a starnit interesul ? : Da, as vrea sa incerc varianta full- size, mai mult din curiozitate, pentru a vedea ce efect are o cura completa de 2 saptamani.
Voi cumpara produsul full-size ? : Nu stiu, dar clar nu in viitorul apropiat. Trebuie sa recunosc ca m-a socat putin pretul borcanelului cu 14 capsule. Mi se pare putin cam piperat pentru o cura de doar 2 saptamani.


Desi capsulele anticelulitice Attivi Puri de la Collistar mi se par promitatoare, nu cred ca am avut cum sa-mi formez o parere clara dupa o utilizare atat de scurta. Au reusit sa-mi trezesca curiozitatea si interesul, dar pretul pentru produsul full-size mi se pare destul de mare. Totusi, nu exclud posibilitatea de a pica in plasa tentatiei si de a uita de pret candva.

Le-ati incercat? Ce produse Collistar va plac?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii