Shopping Haul la Hello Free Z One #15

5/25/2016
Sambata trecuta aveam de cumparat un cadou si cum abia se deschisese noul magazin Discount Hello Free Zone din zona Tineretului, am zis ca imi incerc norocul acolo. Avand in vedere ca noul magazin e mult mai accesibil pentru mine, cred ca ii voi vizita mai des. Zis si facut, am plecat in cautarea magazinului pe care l-am gasit usor, si m-am pus pe cautat un cadou inspirat, dar nu puteam sa plec fara sa-mi fac si mie parte.


O surpriza placuta a fost faptul ca am gasit destul de multe produse pentru par de la Tony&Guy, dar m-am abtinut si mi-am luat doar un spay texturizator cu apa de mare. A, si m-am bucurat si pentru ca am gasit iarasi uleiul meu preferat pentru parul umed, Argan Oil from Morocco. Cred ca am consumat cel putin 3 tuburi din acest ulei si, pentru o buna perioada de timp, n-am reusit sa-l mai gasesc nicaieri.Mi-am luat si un ulei de arbore de ceai, pentru ca cel pe care il am acum este pe sfarsite si, dupa ce termin tratamentul ala pacatos cu Sotret, cred ca se va declansa o avalansa de cosuri pentru care trebuie sa fiu pregatita. De curiozitate, mi-am luat si o crema de corp spray cu nuca de cocos Active, dar nu-mi prezinta prea multa incredere.

O investitie buna, cred, a fost setul de accesorii pentru par. Sunt un fel de deviceuri din plastic care sa ofere volum in crestet. Mai tineti minte coafurile retro? Ei bine, cam asta ar trebui sa faca. M-am jucat putin cu ele si cred ca ar arata interesant.

Voi ati fost la Hello Free Zone? Va plac produsele lor?


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii