Review: Ruj mat Lime Crime Velvetines

6/09/2016
Pentru mine, rujul mat a fost si este o mare obsesie inca de cand am incercat prima data un astfel de produs si acum nu-mi mai imaginez viata fara. Chiar si cand nu am chef sau timp de machiaj, rujul mat, indiferent de culoare, parca ma face sa par mai ingrijita si sofisticata. Asa ca din colectia mea nu avea cum sa lipseasca macar un ruj Lime Crime din colectia Velvetines, care e plina de culori si nuante superbe.Intr-o zi, in raitele mele pe ebay, am dat de acest ruj, in nuanta Wicked, ca daca nu mentionez acum sigur uit. A fost dragoste la prima vedere si a fost al meu. Am dat in jur de 15 lire pe el, fiind luat din UK, si mi-a ajuns cam in 2-3 saptamani, bine ambalat si sigilat. Eram atat de entuziasmata incat l-am desfacut la posta.

Impresii:
- Rujul vine intr-un tubulet ca de gloss cu aplicator din acela cu buretel.
- Aplicatorul e destul de ok, daca ai rabdarea si siguranta necesara, si chiar distribuie bine produsul.
- Rujul este cremos si se aseaza foarte bine pe buze.
- Acopera foarte bine si nu e nevoie decat de foarte putin produs pentru a acoperi buzele.
- Fata de alte rujuri, mi s-a parut ca se usuca si se fixeaza pe buze putin mai repede.
- Nu usuca buzele.
- Este foarte pigmentat si nu e nevoie decat de un singur strat. Am aplicat odata si doua straturi, de curiozitate, dar cred ca doar i-a sporit putin rezistenta.
- Totusi, daca vreti sa retusati ceva cu corector, va sfatuiesc sa asteptati putin pentru ca, desi pe buze e uscat, se poate lua in corector si va trezesti cu pete.
- La capitolul rezistenta se descurca foarte bine. Mie mi-a rezistat pana la 8 ore, avand in vedere ca am si mancat, baut si vorbit in timpul asta.
- Ce mi-a placut cel mai mult la acest ruj e faptul ca se ia destul de usor la demachiere, dar doar cu apa micelara. Cu rujurile din China, am patit sa nu se ia decat dupa muuult frecat. Aici nu e cazul.

Pret: depinde, intre 12 si 20 $. Acum, pe ebay, am gasit si la 12$.
Unde il gasiti: pe eaby si pe siteul Lime Crime.

Hm, isi merita renumele? Da. Am incercat si rujuri mate mai ieftine, minunate si ele, dar nu se compara cu acesta. E mult mai usor de indepartat, nu usuca si se simte ok pe buze, toate astea pe langa rezistenta si faptul ca e pigmentat. As vrea sa mai imi iau cateva nuante, dar astept sa mai termin din produsele pe care le am pentru ca, guess what, am aproape 30 de rujuri.

Voi ati incercat ceva de la Lime Crime? Cum vi se par rujurile mate?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii