Tipuri de produse in care nu merita sa investesti

6/18/2016Din fericire, sunt atatea si atatea produse minunate pe piata, dar uneori stau si ma intreb daca toate isi merita banii si aici nu ma refer la diferenta dintre un fond de ten mai high-end si unul mai ieftin. Da, sunt produse foarte eficiente la preturi bune si produse in care clar merita investit mai mult, dar, dupa mine, sunt si cateva tipuri, care indiferent de brand sau promisiuni, nu trebuie sa-ti demoralizeze portofelul.1. Spray cu apa termala.

Nu stiu, aici poate ca e o nelamurire personala, dar pentru mine, sparyul cu apa termala e pentru racorire...si cam atat...Am citit candva un interviu cu un dermatolog celebru, care printre altele, spunea ca molecula de apa este prea mare pentru a fi absorbita de piele. True or not, eu tot nu inteleg ce ar putea face, in afara de racorire sau reimprospatare.

2. Oja.

Eu am o regula: nu arunc sume enorme pe oje. Am avut oje scumpe, peste 70 de lei, am avut si vreo 2 oje Chanel, luate din magazin, si nu pot spune ca m-au uimit. A, ba oja Chanel chiar m-a deprimat pentru ca a sarit rapid de pe unghii. Am oje cu preturi de pana in 30 de lei care rezista bine pe unghii, acopera excelent si care m-au incantat. O surpriza placuta a venit din partea unei oje de la Avon, care a rezistat eroic pe unghii, dar cred ca voi reveni cu o descriere mai detaliata pentru ca merita.

3. Mascara

In ani si ani de incercari, am descoperit ca un rimel de 200 de lei poate fi chiar mai prost decat unul de 50. Nu ma intelegeti gresit, am avut rimeluri scumpe care au fost extrem de bune, dar si unele extrem de slabe. Totusi, nu cred ca merita sa arunci foarte multi bani pe un produs doar din cauza unui brand celebru.

4. Lip gloss

Serios, am comis-o cu un gloss mai in tinerete. Am strans si am strans si am aruncat o suma generoasa pe un gloss, care s-a dovedit a fi la fel ca orice alt gloss. In afara de putin luciu, nu vad cum ar putea sa-mi revolutioneze viata. Da, cele foarte proaste sunt lipicioase si au particule mari si uratele, dar daca le evitam pe astea, cred ca avem sanse mari sa gasim unul ok.

5. Toner

Daca nu ai  o piele extrem de uleioasa, nu vad sensul unui astfel de produs. Daca ma demachiez atent cu apa micelara, care mai e scopul unui toner? Nici atunci cand folosesc un demachiant gel sau crema nu simt nevoia unui toner. Poate nu inteleg eu...

Ar mai fi cateva produse, insa in cazul lor situatia cred ca e mai discutabila. Ma gandesc la crema de corp sau cea de maini, insa atunci cand pielea are nevoie de ceva mai mult decat putina hidratare, o crema mai scumpa poate face o mare diferenta.

Voi in ce produse evitati sa investiti?You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii