Review: Crema de corp White Musk Tesori d'Oriente

7/12/2016
Cred ca majoritatea dintre voi cunosc brandul Tesori d'Oriente pentru cremele lor de dus si de baie, sau eu cel putin pentru aceste produse cunosteam brandul pana sa primesc aceasta crema de corp. Eu asociez acest brand, normal, cu Orientul si aromele condimentelor. Crema White Musk sau Muschio Blanco de la Tesori d'Oriente este o crema cu aroma florala si textura cremoasa, perfecta pentru seara.


Impresii:
- Dupa cum spuneam, crema are o textura groasa, cremoasa.
- Mirosul este unul floral, dar si cremos in acelasi timp. Desi mirosul de mosc mi se pare greu in general, aparent moscul alb e mai delicat si mai fin. Who knew...
- Se distribuie bine si usor pe piele si se consuma extreeem de greu. Desi o am de cateva luni si am folosit-o de multe ori, abia sunt la jumatatea borcanului.
- Hidrateaza bine pielea, dar avand in vedere consistenta mai groasa, intra mai greu in piele. No biggy.
- Mi se pare ca seamana mai mult cu un unt de corp decat cu o crema.
- Este perfecta pentru toamna si iarna, atat datorita aromei, dar si datorita texturii.
- Aroma rezista destul de mult pe piele, dar nu este foarte pregnanta.Cantitate: 300 ml.
Pret: 23-27 de lei.
Unde o gasiti: in DM, hypermarketuri dar si pe net.

Crema Tesori d'Oriente a fost o experienta interesanta si am avut norocul sa primesc o aroma care sa imi placa, dar dupa cum spuneam si mai sus, cred ca este mai potrivita pentru o vreme mai rece. Ma imaginez folosind-o intr-o seara rece de toamna tarzie si apoi bagandu-ma in pat cu o carte faina.

Cum vi se pare aromele Tesori d'Oriente? Ce aroma preferati?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii