Review: Dermo- reparator pentru buze Noreva Rolip Mandelic

7/01/2016Intamplare face ca in perioada in care luam mega tratementul pentru piele, am avut loc lansarea noului showroom Optima Shop, un loc plin cu dermato-cosmetice si specialisti. Dupa cum va povesteam si atunci, tratamentul mi-a uscat si distrus buzele si, mai cu rusine, am ajuns la lansare cu buzele pline de fisuri, rani si pielite.Doamnele de acolo, vazand dezastrul, m-au cadorisit cu acest balsam de la Noreva si mi-au promis ca in cateva zile situatia se va imbunatati. Zis si facut, am plecat acasa cu balsamul si m-am gandit ca si daca nu face minuni, sigur ma va alina. Nu pot sa zic ca ma asteptam la minuni, dar va spun de acum ca balsamul dermo-reparator Noreva Rolip Mandelic m-a surprins in cel mai placut mod.Impresii:
- Balsamul vine intr-un ambalaj obisnuit, sub forma unui rujulet albicios-transparent.
- Nu miroase si are o textura cremoasa, asezandu-se perfect pe buze, fie ele si crapate.
- Ca sa intelegeti cu ce se " lupta", va descriu putin situatia. Mereu am avut buze uscate, dar de data asta erau fisurate, aveam vreo 2 rani si se vedea sangele siii, mi se luau bucatele mari de piele. A, ma si strangeau si dureau. De vis, nu?
- Pe langa faptul ca se aplica uniform si usor, imi da impresia ca intra rapid in piele.
- Desi doamnele mi-au spus sa ma astept la rezultate abia dupa cateva zile, mi s-a parut ca am observat schimbari in bine chiar dupa prima utilizare.
- Buzele au fost imediat inmuiate si am scapat de senzatia de discomfort. In plus, am putut scapa mai usor de pielitele deja desprinse.
- Dupa vreo doua zile, fisurile erau mult mai putine, nu mi se mai decojeau si nu au mai aparut rani.
- Desi acum buzele mele au revenit la normal, o data la cateva zile mai aplic preventiv balsamul Noreva.Cantitate: 4g.
Pret: 33 lei.
Unde il gasiti: pe optimashop.ro sau in showroomul de pe Calea Dorobanti, la farmacia Crissia.

Balsamul Noreva este genul ala de produs peste care dai intamplator, te gandesti ca e ok, nu-ti faci vise, dar dupa ce-l folosesti, iti da el vise. M-a surprins in cel mai placut mod posibil, ajutandu-ma sa trec peste o problema care ma deranja foarte tare. Daca buzele crapate si uscate si va dau batai de cap, apelati cu incredere la acest balsam, bag mana in foc ca imi veti multumi.

Voi cum tratati buzele uscate? 

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii