Review: Lotiune micelara Ivapur Ivatherm

7/30/2016Desi maine plec la mare ( Yeeey!), printre picaturi, m-am tot gandit despre ce produse sa va mai vorbesc. Fiind mai mereu plecata, nu pot sa car prea multe cu mine, dar sunt cateva de care nu ma pot lipsi, printre care si apa micelara de la Ivatherm, Ivapur. Desi o folosesc doar de doua saptamani, am reusit sa-mi formez o parere despre acest produs dermatocosmetic.Desi sunt sigura ca ma repet, mentionez iarasi ca de cand am descoperit apa micelara, am devenit dependenta si imi e cam greu sa ma intorc la demachiantele crema. Nu stiu de ce, dar am impresia ca reusesc ca inlature un procent mai mare de machiaj si cumva mai rapid. Again, e doar o parere de-a mea.Impresii:
- In primul si in primul rand, ador mirosul. Dintre toate lotiunile micelare incercat, Ivapur miroase cel mai bine dupa gustul meu. E foarte fresh si curat mirosul.
- Ca toate lotiunile micelare, textura e complet lichida, iar produsul e transparent.
- Din 2 picaturi, se umezeste intreaga discheta demachianta, deci e destul de economic si am observat ca se dozeaza bine, nu curge in plus.
- Inlatura rapid machiajul, insa trebuie insistat putin in zona ochilor, daca purtati tus. Tusurile in general sunt nenorocite si nu pleaca usor.
- Nu-mi irita tenul, nu usuca si nu imi provoaca nicio reactie ciudata.
- Lasa tenul curat si nu simt ca ar stimula secretia de sebum.


Cantitate: 250 ml.
Unde o gasiti: in farmacii, pe siteul ivatherm-shop.ro
Pret: 49,2 lei

Ma bucur ca lotiunea se consuma greu pentru ca ne intelegem bine si as vrea sa o folosesc cat mai mult timp. Imi place ca se consuma greu si ca machiajul se ia usor, fara sa fie nevoie de o frecare viguroasa. Momentan, sunt foarte multumita de apa micelara Ivapur si v-o recomand si voua daca aveti tenul mai gras- mixt, ca al meu.

Voi ce preferati: apa micelara sau demachiant? Sau ambele?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii