3 Parfumuri barbatesti pe care le-as purta

8/31/2016
Datorita faptului ca mie imi plac parfumurile foarte fresh, mereu m-au atras aromele destinate barbatilor. Si, pentru ca si tata si varul meu sunt tot adeptii parfumurilor fresh, inca de cand eram mica, am avut ocazia sa testez multe parfumuri masculine pe gustul meu. In timp, mi-am ales si cateva preferate pe care le-am si purtat si la care as apela mereu, uneori chiar in defavoarea parfumurilor pentru femei.

Preferatul meu este Clinique Happy for Men si recunosc aici si acum ca am abuzat de acest parfum in trecut. Tin minte ca tata si l-a luat la intamplare cand eram eu prin clasa a cincea sau a sasea. Ce nu stie el este faptul ca inainte sa plec la scoala, pentru ca nu era nimeni acasa, ma invaluiam cu totul in parfumul asta. Are un miros fresh, citric, dar se simt si note marine. Ma face sa ma gandesc la o vara relaxanta, petrecuta intr-o livada cu lamai.Un alt parfum care mi-a placut mereu, si pe care l-am cunoscut tot de la tata, este celebrul Aqua di Gio de la Armani. Cred ca prin liceu l-am incercat si, cand nu era tata atent, mai furam cateva pufuri, mai ales primavara, cand imi doream tare tare sa vina vara. In acest parfum, domina notele marine si mirosul de proaspat. Mama zice ca i se pare putin intepator din cauza notelor de lime, dar eu ador mirosul de lime. Oricum, ma face sa ma gandesc la energie, mare si curatenie.Versace Pour Homme este o descoperire mai recenta, de acum cativa ani, bineinteles, tot de la tata. Aici a fost o intamplare fericita pentru ca a fost cadou si nu aveam de unde sa stim ca ne va placea. E un parfum citric, proaspat, dar cu ceva deosebit. Mi se pare foarte potrivit pentru o seara de vara.


Bineinteles, acestea nu sunt singurele parfumuri barbatesti care-mi plac, dar sunt preferatele pe care le-as purta mere. Nu mi se pare ca au un miros exclusiv masculin, ci cred ca s-ar potrivi foarte bine si femeilor. Oricum, daca e fresh, cu note marine sau citrice, e clar pe placul meu.

Voua va plac parfumurile masculine? Pe care l-ati purta?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii