Beauty Bloggers Garden Party 2016

8/12/2016
Luni am participat la o frumoasa petrecere in gradina, Beauty Bloggers Garden Party 2016, organizata de COTY, pentru noi, bloggerii de beauty. Si ce poate fi mai dragut decat o intalnire in gradina, cu multe fete de care-ti place si pe care le citesti mereu, totul printre limonada, flori si, normal, cosmetice?

Si ca sa incep cu inceputul, o sa va povestesc pe etape. La intrarea din gradina, ne astepta un fel de cabina foto in aer liber, de unde iti puteai lua si poza printata. Dupa cum era de asteptat, ne ingramadeam cat mai multe la poza, asa ca trebuia sa ne storcim putin ca sa incapem in poza. Desi cam urasc treaba cu pozatul, pentru ca nu sunt fotogenica, m-am lasat si eu convinsa de fete.
Gradina micuta era decorata toata cu lampioane, aranjamente florale, masute cu cosmetice, un fel de barulet cu limonada, suc si apa, si, un tip la bustul gol cu aripi de ingeras. Da, da, ati citi bine. Una dintre noutati esti chiar lansarea noului parfum Mad Love, de la Katy Perry, iar baiatul in cauza te invita sa mirosi noul parfum. Din ce am mirosit, parfumul este dulceag, fructat si feminin. Nu e chiar genul meu, dar pare potrivit pentru toamna.

O alta lansare a fost noul parfum pentru domni de la David Beckham, Beyond, care chiar mi-a placut. Desi are un miros usor condimentat, domina aroma fresh. Pe langa masutele dedicate celor doua parfmuri, ne-am putut " juca" si cu produse de la Bourjois, Astor, Rimmel si Sally Hansen. Ba chiar puteai sa ti se faca unghiile cu noile nuante de la Sally Hansen sau sa te machieze Mirela Vescan.

Acum o sa va spun ce noutati mi-au atras mie atentia. De la masuta Bourjois, cel mai tare mi-au placut noile farduri Nude Remix. Seamana foarte tare cu niste pigmenti si au finish stralucitor- elegant, iar nuantele sunt superbe.


De la masuta Rimmel, mi-a atras atentie eyelinerul Gel Liner pentru ca imi doream de mult timp sa-mi mai iau acasa un produs de felul asta. A, si am observat si un eyeliner tip carioca interesant, cred ca Micro Liner se numeste. Cand m-am apucat eu sa ma dau cu tus, in tinereti, ani la rand am folosit un liner tip carioca. Ah, the good, old days!Luand in considerare cam tot, mie cel mai mult mi-a placut tot faptul ca a fost un prilej bun pentru a ne intalni, pentru a socializa si pentru a ne cunoste mai bine, intr-un cadru placut, relaxant si cat se poate de feminin. Am revazut multe dintre fetele care-mi sunt dragi, dar si cunoscut vreo 2 pe care le citeam de mult timp dar nu avusesem prilejul sa le cunosc. All in all, a fost o zi frumoasa, interesanta si provocatoare. Thank you, Coty, si multumim si fetelor dragute care s-au ocupat sa ne adune.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii