Review: Balsam de par Elseve by L'Oreal Ulei Extraordinar

8/15/2016
Nu stiu daca ma veti crede, dar in afara de acest balsam si uleiul de par din aceeasi gama, care pentru mine face minuni, nu am mai incercat niciodata nimic de la Elseve, nici macar un sampon. Nu stiu cum de nu ni s-au intersectat cararile, poate ca produsele erau mai putin orientate spre par cret, dar am rupt acest obicei si mi-am cumparat balsamul Elseve Ulei Extraordinar, in speranta ca ma va ajuta cu parul uscat. Bineinteles, m-a convins faptul ca are la baza un cocktail de 6 uleiuri florare si pentru ca uleiul din familia Extraordinary Oil este preferatul meu, dar hai sa vedem cum se comporta.


Impresii:
- Ca ambalaj, balsamul vine intr-un tub care se tine cu capul in jos. Nimic spectaculos, dar merge.
- Textura este una cremoasa, cu niste particule foarte fine sclipicioase. Cred ca e doar ceva de efect, nu cred ca influenteaza cumva proprietatile balsamului.
- Mirosul este asemanator cu cel al uleiului de par din aceeasi gama, ulei pe care il ador, adica subtil, dulceag, floral.
- Dupa ce m-am spalat pe cap, pe parul umed, nu ud, am aplicat o cantitate generoasa de balsam pe toata lungimea firului de par si mi-am facut de lucru vreo 10 minute.
- Ajuta la descurcarea parului,toata treaba devenind mult mai usoara. Parul meu cret nu poate fi descurcat asa, oricum, decat cu balsam, dar nu toate ajuta.
- Dupa clatire, am observat ca parul este matasos si pare mai hidratat, insa din pacate, varfurile tot spre uscat dau. Asta e, pentru ele doar uleiurile mai merg.
- Nu ingrasa parul, nu usuca si nu incalceste parul, ci se clateste imediat iar parul se simte curat, ca dupa samponare.

Cantitate: 200 ml.
Pret: intre 12 si 15 lei, in functie de magazin
Unde il gasiti: market, hypermarket, DM, cred ca si in farmacie.

Va pot spune ca balsamul Elseve Ulei Extraordinar este bun, dar nu ceva iesit din tipar, asa cum este uleiul pentru par din aceasta gama. Pentru pretul si cantitatea sa, este foarte rentabil si face treaba foarte buna, dar as vrea sa incerc masca, despre care am auzit ca este mai cu mot, apropiindu-se de efectele uleiului.

Cum ti se pare produsele Elseve? Ce produs ar trebui sa mai incer? In afara de masca, sunt putin nelamurita.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii