Shopping Haul #17

8/18/2016Desi ,intr-un fel sau altul, sunt in vacanta, recunosc ca de shopping nu am prea avut timp. M-am fatait prin toata tara, dar nici nu mi-a stat mintea la cumparaturi, asta pana ieri. In Valcea, " orasul mama" fiind, am plecat la vanat de antichitati, dar pentru ca n-am gasit ce cautam, m-am refugitat in DM, Pepco si un magazin cu chinezarii. Momentan, incerc sa-mi pun casa mai la punct si sa-i ofer o tenta adulta, asa ca veti observa mai multe chestii de decor.In DM chiar aveam treaba, serios. Pentru ca mi-am uitat fixativul Osis la Bucuresti, aveam mare nevoie de un altul si mi-au picat ochii pe tubul asta de la Syoss, Glossing Hold. Este primul produs de la Syoss ever pe care il folosesc, dar eram curioasa si am zis ca nu-mi strica experienta. Buretele Konjac cu ceai verde de la Ebelin a fost o surpriza placuta, nu ma asteptam sa gasesc asa ceva in DM. Tot citisem pe diverse bloguri despre modul asta de curatat fata, dar nu m-am incumetat. Oja Gel Shine de la Miss Sporty a fost doar un capriciu. Normal ca nu aveam nevoie de inca una, dar uite ce albastru dragut!


Pret fixativ Syoss Glossing Hold: 15 lei, cred.
Pret burete Konjac: 11 lei.
Pret oja Miss Sporty Gel Shine: 7 lei.


Din magazinul cu chinezarii, am agatat 2 rame foto, cea argintie cu Audrey in prim plan, si cea alba cu brizbrizuri, si un celebru adeziv pentru gene false Duo. O groza de fete m-au frecat la cap cu adezivul asta, ca e extraordinar pentru pretul sau, ca face minuni and so on, asa ca am zis ca nu mor daca vad despre ce e vorba. Tot de acolo mi-am luat si formele roz de silicon, pentru viitoare experimente culinare.


Pret rama argintie: 7 lei.
Pret rama alba: 7 lei.
Pret Duo: 6 lei.
Pret forme silicon:12 lei.

In Pepco nu am stat mult, pentru ca in general, am tendinta sa cheltui cam mult acolo pe prostii, dar am dat de niste carlige cu adeziv pe spate, perfecte pentru bucatarie, de inca o rama alba simpla si de cosuletul asta textil, de care nu aveam mare nervoie dar care mi s-a lipit de mana. Oricum, e chic rau si pare foarte adulty.Pret: carlige: 2,5 lei.
Pret rama: 3 lei.
Pret cosulet: 10 lei.

Nu-mi am luat eu cine stie ce, dar am reusit sa impac monstrul shoppingului cu cateva nimicuri si e perfect. Simt nevoia sa ma explic cu ramele. In dormitor, am multe poze in rama, majoritatea primite, dar fiecare rama e pe limba ei, una verde, una multicolora si tot asa. Dormitorul meu este albastru cu alb si, maxim, argintiu, asa ca am hotarat sa retrag ramele colorate in favoarea acestora, pentru un look mai responsabil si mai putin turbat. Pana una-alta, o mai ard in shopping pe ebay, ca doar e online si, mama, mama, cate chestii au la 1 lira.

Tu ce ti-ai mai luat?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii