Review&Swatch: Fard Sephora Colorful Paillete Sequin

9/12/2016
Cand am deschis acest produs, am inceput sa-mi pun intrebari. Oare e fard? Sau poate e glitter? Adevarul este ca defapt, e putin din ambele, e un fard- glitter, o combinatie mai purtabila decat glitterul si mai excentrica decat un simplu fard. Stiti momentele alea cand ai chef de un machiaj mai spectaculos si mai glam, dar n-ai chef sa te dai peste cap prea tare sau sa arati ca de carnaval? Ei bine, asta e produsul pentru asa ceva.

Impresii:
- Produsul vine ambalat exact ca un fard si arata ca un fard, doar ca textura este usor diferita.
- Ca tot vorbim despre textura, ea e ceva intre. E ca un fard mai cremos, combinat cu sclipici, dar care merg mana in mana.
- Nuanta mea este una mai potolita si foarte potrivita pentru seri normale. Fiind intr-o nuanta de bej- sampanie, e perfecta pentru putina stralucire.
- Poate fi folosit impreuna cu alte farduri, sa dai putin peste, pentru o mica stralucire, sau ca atare, de unul singur, pentru ceva mai stralucitor.
- Nu este potrivit pentru iluminarea arcadei. Sau cel putin, nu pentru mine, din cauza particulele de sclipici, si arata cam ciudatel.
- Fardul in sine este mai cremos iar particulele de sclipici sunt fine, dar vizibile.
- Este destul de rezistent, pana si particulele de glitter raman pe pleoapa si nu se aduna.
- Totusi, fiind un fel de glitter, ca la toate produsele de felul acesta, particulele mai fug si mai intra in ochi, asa ca va sfatuiesc sa fiti atente.
- Mie imi place acest fard- glitter si mai ales nuanta, pentru ca se potriveste la mai multe tipuri de machiaj.
- Defapt, daca asa avea de ales intre un glitter normal si acest fard-glitter, as alege acest produse pentru ca se aplica la fel ca un fard, si nu ca un glitter, care are nevoie de fixare.Nuanta: Girltalk no. 232
Pret: aproximativ 20 lei.
Unde il gasiti: in magazinele Sephora sau pe sephora.ro

Dupa cum spuneam si mai sus, chiar imi place ideea de fard- glitter, pentru ca ofera stralucirea de glitter, dar fara bataia de cap a aplicarii glitterului, pentru care e nevoie de un fel de lipici special. Bineinteles, efectul nu e asa puternic ca la un sclipici normal, e mai subtil si mai elegant. Daca aveti chef de putina stralucire si nu vreti sa dati banii pe un glitter, acest produs e perfect.

Folositi glitterul? Cum vi se pare acest produs?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii