Review: Gel de dus Bourjois Seduis moi

9/19/2016

Despre produsele Bourjois am avut mereu o parere buna. Poate si pentru ca mama a avut toate rujurile de la acest brand sau poate pentru ca primul meu fond de ten a fost de la ei. Cert este ca pentru mine a ramas ca un brand profund frantuzesc, ba mai mult, parizian chiar. Pana acum, am avut mai mult de a face cu produsele lor de make-up, dar si cu deodorantele, pe care, tot mama, le recumpara frecvent. Insa a venit timpul sa incerc si gelurile de dus, iar primul este chiar Seduis moi.


Impresii:
- Gelul de dus vine intr-o sticlute simpatica roz din plastic, si, ca toate gelurile de dus, se dozeaza ok.
- Din descriere, am inteles ca mirosul este o combinatie de trandafir cu note de boabe de tonka. Dar pentru ca eu habar n-am ce sunt aceste boabe, va pot spune ca are un miros feminin, dragalas, ca de domnisoara. Este dulceag- pudrat si foarte placut, dar care nu oboseste, ci te relaxeaza.
- Desi mirosul este spre dulce, sa zicem chiar prajituros ( da, stiu, imi place sa inventez cuvinte), este subtil dar si persistent. Ramane multe ore pe piele, asa ca prefer sa-l folosesc seara, ca sa adorm mai usor.
- Face foarte multa spuma, asa ca nu puneti mult ca o sa va clatiti minute in sir.
- Nu usuca pielea si nici nu o imbacseste, ci o lasa curata si parfumata.

Cantitate: 250 ml.
Pret: 11- 15 lei.
Unde il gasiti: in magazinele de parfumerie, dar si pe net, de exemplu, pe emag.ro

Imi place mult acest gel de dus, in special datorita aromei. Nu stiu de ce, dar ma face sa ma simt ca si cum as fi o frantuzoaica classy, care sta in cada plina de spuma si bea vin. V-am zis, imaginatie bogata...As mai incerca si alte arome de la Bourjois, pentru ca am inceput sa prind gustul.

Ati incercat gelurile lor de dus? Ce produse Bourjois va plac?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii