Noua colectie Pupa " Velvet Garden"

10/06/2016
Dupa cum tot spun de vreo luna, mie nu prea-mi place toamna, cu vremea ei capricioasa si hainele groase, insa cateva produse noi de machiaj mi-ar putea ajuta starea de spirit. Noua colectie de toamna de la Pupa contine nuante elegante, pur tomnatice, care m-au incantat de la prima vedere. Bineinteles, rujurile au fost primele la care m-au uitat.
" Ruj culoare pura – luminozitate absoluta"

Rujurile " I'M ", au o textura moale, lejera si isi propun sa fie cat mai confortabile pe buze. Nuantele disponibile sunt: Rose Lilium, Fucsia Cyclamen, Red Peony si Burgundy Poppy. Ati ghicit, mi-a picat cu tronc chiar Burgundy Poppy.

Pret: 47 lei." Lac de unghii cu efect de sticla"

Aceste lacuri de unghii au un finish lucios extrem, ca si cum ai aplica sticla lichida, insa formula contine si o concentratie mare de pigmenti, pentru culori puternice si omogene. Nuantele disponibile sunt: Rose Lilium, Fucsia Cyclamen, Red Peony, Burgundy Poppy si Black Orchid.

Pret: 23 lei." Fard de Obraz Maxi – Multiefect"

Fardul de obraz Velvet Blush este compus din 3 nuante diferite, pentru a oferi luminozitate si culoare dintr-o aplicare. Textura este matasoasa si fina, pentru a se aseza perfect pe ten. Nuanta disponibila: Rose Peony.

Pret: 65 lei.

" Volum supradimensionat – Gene exagerate"

Rimelul Vamp! Mascara, un produs deja cunoscut celor care frecventeaza magazinele Pupa, vine intr-o nuanta interesanta de toamna, Intense Violet, pastrand formula si efectele pentru care s-a facut cunoscut.

Pret: 43 lei." Creion de Ochi Maxi"

Acest creion cu textura cremoasa isi doreste sa va ajute in obtinerea unui smokey eyes intens. Dupa aplicarea creionului, se estompeaza cu ajutorul buretelului integrat. Nuante disponibile: Deep Black, Intense Violet.

Pret: 47 lei." Fard de Ochi Duo Culoare & Lumină Efect de Pulbere Lichidă"

Aici recunosc ca mi-au starnit interesul, si nu doar datorita nuantelor, ci datorita ideii de pulbere lichida. Fardul duo este compus dintr-o nuanta cu efect satinat si una cu finish metalic. Nuantele disponibile: Violet Peony, Pink Peony si Gold Peony.

Pret: 47 lei." Trusă de Farduri pentru Ochi Pupart Velvet Garden"

Trusa contine 9 nuante, cu 4 finishuri diferite: irizat, perlat, satinat si mat, pentru a va ajuta sa treceti usor de la un machiaj de zi la unul rafinat, de seara. Trusa vine in doua variante: Rose Garden si Autumn Garden.

Pret: 79 lei.

Mie mi-au atras atentia nuantele, care mi se par foarte versatile si, desi sunt alese pentru toamna, cred ca se potrivesc fiecarui anotimp. Mi se pare interesanta ideea de fard cu efect de pulbere lichida si chiar le-as incerca, doar pentru a vedea acest efect.

Voua ce v-a atras atentia? Cum vi se par culorile?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii