Review: Apa micelara bifazica Garnier

10/04/2016
Noua pe piata romaneaza, apa micelara bifazica de la Garnier, deoarece are si ulei in compozitie, a lansat un val de reactii aproape instant, poate si pentru ca este cam singura de acest fel. Dupa cum era de asteptat, mi s-a aprins si mie un beculet si, cum am terminat apa micelara, am plecat in cautarea cele de la Garnier, ca sa vad pe pielea mea ce si cum.Impresii:
- Produsul arata foarte elegant si usor mistic in sticla, datorita stratului de ulei de argan, care ramane la suprafata.
- Pentru a putea fi folosita, trebuie agitata bine si apoi aplicata pe discheta demachianta. Daca vreti mai aplicati, trebuie iarasi agitata, fapt care pe mine ma cam enerveaza, dar e un impediment minor.
- Textura este una lichido- uleioasa, iar mirosul este fantastic, cel putin pentru mine. Miroase putin a prajituri si flori. Suna ciudat, dar chiar e o aroma placuta.
- Datorita faptului ca produsul este uleios, inlatura mai bine si mai usor machiajul, mai ales pe cel rezistent. Testul suprem a fost facut pe rujurile mate, care se inlatura destul de greu cu apa micelara obisnuita.
- Desi este uleioasa, nu lasa o pelicula grasa. Defapt, lasa, dar dupa cateva secunde pelicula dispare iar efectul este ca la orice apa micelara.
- Eu am tenul mixt, spre gras, dar nu am avut probleme cu acest produs. Nu ingrasa si nu influenteaza cu nimic tipul tenului. Cred ca s-ar potrivi tuturor tipurilor de ten.
- Raportul cantitate- pret este cat se poate de bun, sticla fiind mare, iar produsul se consuma greu.Cantitate: 400 ml.
Pret: aproximativ 25 lei.
Unde o gasiti: in DM, supermarketuri si hypermarketuri.

Este un produs bun, practic si clar merita incercata, insa nu mi-a dat lumea peste cap. Este o apa micelara bun, care isi face treaba bine, insa cred ca voi mai incerca si alte produse. Totusi, apreciez faptul ca este in stare sa ma scape de rujurile mate in cateva miscari si doar pentru asta merita tinuta la indemana.

Ati incercat noua apa micelara bifazica? Cum vi se pare?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii