Review&Swatch: Blush Bourjois 03 Cuivre

10/10/2016
Cand am primit blushul Bourjois, datorita nuantei, l-am catalogat direct ca fiind un bronzer mai elegant, insa dupa ce l-am pus pe piele am realizat ca este defapt un blush de vara, care poate functiona cu succes si ca bronzer, daca esti mai alba.Ca o curiozitate, imi aduc aminte ca primul meu blush a fost chiar de la Bourjois, intr-o nuanta Rose ceva, si mi-a placut la nebunie. Ma simteam atat de fancy si eleganta cand ma dadeam cu blushul meu frumos. Ani la rand am revenit la acel blush, si chiar la aceeasi nuanta, dar ma bucur ca am ocazia sa ies putin din zona mea de confort cu o nuanta mai deosebita.
Impresii:
- Ca toate blushurile Bourjois, vine intr-o cutiuta simpatica, numita Little Round Pot, despre care va pot garanta ca protejeaza produsul. Nici nu stiti de cate ori mi-a cazut si este intact.
- El vine alaturi de o pensula micuta curbata pe care eu in general prefer sa nu o folosesc. Mi se pare migaloasa si parca pune prea mult produs intr-un loc.
- Inca din ambalaj, se observa ca blushul are irizatii foarte fine, sidefate. Acest finish se va observa si pe ten, dar este ceva placut si subtil.
- Blushul este destul de pigmentat si trebuie sa fiu atenta ce cantitate aplica ca sa nu arat ciudat.
- Pe tenul bronzat, nu prea poate fi folosit ca bronzer, pentru ca nu este destul de inchis, insa, mai la iarna, cand bronzul se va duce de tot, cred ca ar merge si pentru o conturare light si luminoasa.
- Nu incarca tenul si nu arata fainos.
- Da un efect natural si usor sun kissed.Pret: aproximativ 35 lei.
Unde il gasiti: in toate magazinele care comercializeaza produse Bourjois si pe net.Blushurile Bourjois nu se dezic si vor ramane printre preferatele mele, mai ales atunci cand imi doresc sa fug de texturile mate. Amintirea mea placuta legata de aceste blushuri ramane si cred ca este un produs bun, la un pret bun.

Cum vi se par blushurile de la Bourjois? Care a fost primul vostru blush?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii