Review: Collistar Hyaluronic Acid

11/28/2016Stiu ca am doar 25 de ani, dar deja incep sa fiu preocupata de aparitia ridurilor si de starea pielii mele. Usor, usor, am inceput sa ma intereseze si produsele antirid, cu care nu prea aveam treaba pana acum si despre care nici nu stiu foarte multe. Totusi, stiu si eu ca doua substante se pot bate cu ridurile: acidul hialuronic si colagenul. Atunci cand am primit sticluta cu acid hialuronic de la Collistar m-am bucurat si am devenit curioasa, dar mi-a fost mila sa il folosesc aiurea, asa ca am inceput sa-l aplic dupa folosirea rolei cu ace.Impresii:
- Dupa cum spuneam si mai sus, prefer sa aplic cateva picaturi dupa ce folosesc Dermarollerul, rola aceea micuta cu ace. Astfel, ma asigur ca tenul meu trage cat produs isi doreste.
- E nevoie doar de vreo doua picaturi pentru a acoperi intregul ten.
- Intra rapid in piele si dispare in cateva secunde de pe piele.
- Din cauza faptului ca rola irita pielea, nu poate fi vorba de un efect imediat, insa a doua zi, dupa ce tenul isi revine, tenul este tranformat.
- Pielea este mai hidratata, mai elastica, iar ridurile se estompeaza.
- Ridurile finute din coltul ochiului dispar, iar aspectul celor mai adanci este clar imbunatatit.
- Cred ca daca este folosit constant poate ajuta si tenurile mature si cred ca poate intarzia aparitia unor riduri sau poate incetini extinderea celor mai profunde.Desi eu folosesc acest produs mai mult preventiv, cred ca este eficient si cred ca poate ajuta mult un ten matur. Pana acum, am avut doar experiente pozitive cu produsele de la Collistar, asa ca mi-as dori sa mai incerc si alte produse de la acest brand, si poate chiar inca un produs antirid, pentru ca simt ca mi-ar cam trebui.

Folositi produse cu acid hialuronic? Vi se par eficiente?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii