Review: Lush Hot Oil Treatment pentru par cret

11/08/2016
In plimbarile mele prin Dublin, in fiecare zi treceam pe langa magazinul Lush si in fiecare zi ma gandeam si razgandeam ce sa-mi iau. Pana la urma, m-am limitat doar la trei produse, biluta de ulei Kinky pentru par cret fiind unul dintre ele. Nu prea stiam cum se foloseste, dar aveam sperante mari pentru acest produs. Ma asteptam sa fie foarte hidratant si chiar mi-a parut rau ca mi-am luat doar una. Ei bine, acum nu prea mai regret si trebuie sa va spun de ce.Impresii:
- Dupa ce m-am documentat pe siteul oficial Lush, am descoperit ca trebuie topit intr-un vas si se mai adauga putina apa, pana se obtine o pasta omogena. A durat cam 10- 15 minute pana s-a topit complet.
- Nu mi-a placut faptul ca pe ambalaj nu era precizat modul in care trebuie folosit.
- A rezultat o chestie ciudata, care semana oarecum cu o masca mai groasa, insa apa nu s-a integrat, ramanand pe langa pasta, ca un fel de ulei.
- Am aplicat pasta pe par calda, cu mare greutate, si am lasat-o sa stea 20 de minute, fix cat scria pe site.
- Dupa ce s-a uscat/ racit, parul meu arata ca si cum m-as fi dat cu aracet pe cap. Se intarise si arata complet cleios.
- Am reusit sa scot produsul pe par abia dupa ce am stat cu capul in apa calda cateva minute, pana a revenit la forma de crema.
- M-am spalat pe cap normal si am aplicat balsam, dupa care mi-am descurcat parul.
- Efectele au fost cam aceleasi ca atunci as fi folosit o masca ok, dar nu am observat nimic de senzatie.
- Parul era mai catifelat si mai usor de descurcat, insa efectul nu a fost socant.
- Nici dupa ce s-a uscat, n-am observat un efect major. Da, parul era oarecum mai catifelat, dar nu se compara cu uleiul de cocos.Pret: 4 lire cred.
De unde il puteti lua: magazinele Lush, insa de la noi din tara s-au retras.

Desi pe moment am regretat ca nu am luat mai multe bilute de ulei, acum ma bucur. Experienta a fost destul de neplacuta, iar rezultatele mediocre. Intr-adevar, intr-un comentariu am dat de o parere negativa, despre o experienta similara cu a mea. Desi imi plac foarte mult produsele Lush, acest tratament cu ulei cald a fost o mare dezamagire si mi-a facut multi nervi.

Ce produs pentru par v-a dezamagit pana acum? Ca sa stiu ce sa evit...:))


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii