Review: NYX Highlight&Contour Pro Palette

11/16/2016
In ultima perioada, am observat o explozie de lansari pe meleagurile NYX, pornite odata cu deschiderea magazinului din Park Lake. Despre paleta Highlight&Contour Pro Palette am citit atatea si atatea pareri si am dat peste ea in numeroase tutoriale de make-up de pe mealeagurile internationale. Cred ca intelegeti deja de ce mi-a starnit interesul si de ce trebuia sa fie a mea, macar ca sa-mi potolesc curiozitatea.


Impresii:
- Desi amabalajul nu e cel mai important aspect, apreciez atunci cand am de-a face cu unul rezistent. Si da, credeti-ma, cutiuta asta e rezistenta. Am trantit-o de cateva ori, fara sa vreau, si nu a patit nimic.
- Paleta contine patru iluminatoare si patru pudre pentru conturare, pornind de la cele mai deschise nuante, pana la cele mai inchise. Diversitatea mi se pare foarte utila pentru make-up artisti, insa usor decadenta pentru uz personal
- Doua dintre iluminatoare sunt sidefate, insa celelalte doua sunt mate. Sidefate pentru seara, mate pentru zi...
- Din fericire pentru mine, toate cele pentru conturare sunt mate.
- Toate cele opt sunt foarte pigmentate asa ca trebuie multa atentie la aplicare ca sa nu fiti putin cam prea conturate.
- Se aplica bine, usor, si rezista bine pe piele, chiar daca nu aplicati un produs pentru fixare deasupra.
- Am observat ca pastilele se pot scoate pentru a fi inlocuite daca terminati o nuanta inaintea celorlalte.Cantitate: 4 iluminatoare pudra+ 4 autobronzante pudra.
Pret: 150 lei.
Unde o gasiti: in magazinele NYX si pe makeupshop.roInteleg acum de ce make-up artistii adora aceasta paleta: nuantele sunt diversificate, produsul rezista pe ten si toate sunt foarte pigmentate. Cred ca este un produs necesar pentru profesionisti, dar si pentru pasionate, insa daca va doriti ceva doar pentru uz personal si nu vreti decat strictul necesar, poate ca ar trebui sa va orientati spre o paleta mai mica, cu un singur highlighter si un singur produs bronzant.

Ati incercat aceasta paleta? Ce produse va plac de la NYX?You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii