Review: Flormar Flash Velvet Bronzing Powder

2/20/2017
Orice pasionata de machiaj are cate o mica obsesie si, desi detine o cantitate impresionanta de cosmetice, un anumit tip de produs conduce detasat in colectie. Eu am doua pasiuni: rujurile si pudrele bronzante sau pentru contouring. Momentan, am vreo 30- 40 de rujuri, in tot felul de nuante, iar la capitolul pudre bronzante, desi stau mai modest, tot am exagerat putin. Pe langa vreo doua palete de contouring, inca una mini si vreo 3 pudre, colectia mea contine si de pudra bronzanta libera Flash Velvet de la Flormar.Impresii:
- Amablajul m-a atras din start iar modul de dozare, desi mi-a dat batai de cap la inceput, mi se pare foarte util si inovator pentru o pudra libera.
- Tocmai datorita dozatorului nu ai cum sa risipesti produs ca in cazul altor pudre de acest fel. Invarti ambalajul pana ai cantitatea dorita de produs si gata.
- Mirosul pudrei seamana foarte mult cu cel de cacao.
- Se aplica usor cu ajutorul unei pensule in zonele dorite.
- Rezista destul de bine pe piele, nu incarca si nu am observat sa se ia pe haine sau degete.
- Ce nu mi-a placut la acest produs este faptul ca pudra nu e foarte pigmentata.
- Tocmai pentru ca nu e prea puternica, nu as recomanda-o pentru contouring. Poti contura cu ajutorul ei, insa e nevoie de mai multe aplicari pentru a obtine efectul dorit.
- Partea buna e ca tocmai intensitatea redusa o face perfecta pentru a obtine un look usor bronzat, mai de vara sau pentru o conturare foarte ligh, de zi cu zi.Cantitate: 11g.
Pret: 59 lei.
Unde o puteti gasi: in toate magazinele Flormar.Imi place enorm de tare amabalajul, care e super classy si shinny, dar si modul de dozare pe care mi-as dori sa il regasesc si la alte produse de genul asta. Mi se pare foarte practic si reduce risipa. Cred ca voi pune pudra Flash Velvet de la Flormar la pastrare deocamdata si o voi scoate mai spre vara, pentru a intensifica putin bronzul.

Folositi pudre bronzante? Cum va intelegeti cu pudrele libere?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii