Review: Setul de 5 pensule Elizabeth Arden

2/08/2017
Acum vreo doua luni am avut placerea sa fiu de fata atunci cand Yves Hajjar, make-up artistul international al brandului Elizabeth Arden, isi demonstra maiestria in magazinul Kendra din Unirea. Pana atunci, spre rusinea mea, cand spuneam " Elizabeth Arden", ma gandeam doar la skincare si parfumuri, nu si la machiaj. Asa ca am fost extrem de curioasa cand am deschis setul de pensule si fix de atunci le folosesc zilnic.Ca sa imi intelegeti mai bine reviewul, vreau sa stiti ca pana acum am folosit ori pensule foarte proaste, prin anii de liceu, ori, de multi ani, doar pensule profesionale. Tocmai datorita acestui context curiozitatea mea a crescut si am vrut sa aflu cam pe unde se situeaza cele de la Arden.Impresii:
- Cele cinci pensule au venit intr-o borsetuta satinata, fapt ce ma duce cu gandul la faptul ca s-ar putea sa fie mai spre travel set.
- Manerul este facut din lemn, iar capatul pensulei nu stiu sigur daca este din par natural sau sintetic, insa perii sunt fini si moi.
- Pana acum, nu am avut probleme cu "naparlirea". Le-am spalat de cateva ori si nu au cazut decat maxim 2-3 fire, ceea ce e un plus.
- Pensulele sunt bine facute si rezistente, din ce am vazut pana acum.
- Ca travel kit sau ca set de baza pentru orice femeie normala, cred ca numarul de pensule este suficient, continand o pensula pentru blush/ bronzer, doua pentru machiajul pleoapei, una pentru eyeliner si un piaptan pentru sprancene/ gene.
- Daca ma intrebati pe mine, eu as fi inlocuit piaptamnul cu o pensula cu colt pentru sprancene.
- Pensula pentru eyeliner eu am folosit-o pentru a aplica fard in pliu atunci cand vroiam ceva mai clean, mai geometric.
- Preferatele mele sunt cele doua pensule pentru ochi si cea pentru blush/ bronzer,fiind comparabile cu cele profesionale de la Nastelle. Aplica bine, nu " inghit" produs iar blendingul se face usor si curat.
- Raportul calitate- pret este unul bun.Setul contine: borseta+ pensula blush/ bronzer+ 2 pensule pentru ochi+ o pensula eyeliner+ piatan sprancene/ gene
Pret: aproximativ 120 lei- eu am gasit pretul in dolari: 30$
Unde il gasiti: in magazinele Kendra

Ca si concluzie, cred ca setul de pensule Elizabeth Arden este perfect pentru orice femeie normala si pentru machiajul ei de zi cu zi sau ca set de calatorie. Totusi, pentru make-up artisti, setul nu este destul, profesionistii avand nevoie de mai multe tipuri de pensule. Ma bucur ca am facut cunostiinta si cu aceasta latura a brandului si cred ca as vrea sa incerc mai multe produse de make-up de la ei.

Voi ce pensule folositi? Ce produse ati incercat de la Elizabeth Arden? 

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii