Review: Masca glicolica cu dovleac si miere Andalou

5/08/2017Va povesteam mai demult despre lansarea brandului Andalou in Romania si despre produsele lor, exclusiv naturale. Pana atunci, nu incercasem nimic de la acest brand dar citisem multe reviewuri si auzisem multe lucruri pozitive, mai ales despre Pumpkin Honey Glycolic Face Mask. In cercetarile mele pe Instagram, am dat peste multi bloggeri straini de beauty care laudau aceasta masca si asta mi-a sporit si mai tare curiozitatea.


Impresii:
- Masca vine intr-un borcanel foarte rezistent din sticla. Toate bune si frumoase, dar cred ca ar fi fost si mai bine daca includeau si o mica spatula, ca sa nu bagam degetele.
- Ca si textura si aspect, este un produs interesant. Arata si se simte fix ca un piure mai gros de  dovleac.
- Si miroase fix a dovleac, un miros care mie-mi place mult pentru ca ma duce cu gandul la toamna.
- Atunci cand o aplic, in primele cateva minute, se simt usoare furnicaturi pe piele. Nu dureaza mult si nu sunt neplacute sau insuportabile. Cred ca apar de la enzimele din componenta.
- Dupa clatire, tenul este mult mai luminos. Nu degeaba spun ca este brightening. Diferenta este sesizabila.
- Pielea este mai curata, mai catifelata si chiar si mai hidratata.
- Eu o folosesc cam de doua ori pe saptamana de cand am primit-o si abia daca am consumat un sfert.
- Nu usuca absolut deloc tenul, ba dimpotriva. Il lasa mai hidratat si mai moale.Cantitate: 50g.
Pret: 57 lei.
Unde o gasiti: in magazinele Secom si online pe secom.ro.Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va spun sincer ca imi place tare mult masca Andalou si inteleg perfect de ce este atat de laudata. Chiar face tot ceea ce promite si chiar putin si in plus. Si ca bonus, contine doar ingrediente naturale. Daca aveti probleme cu luminozitatea tenului, chiar va recomand aceasta masca cu dovleac.

Cum vi se par produsele Andalou? Ati incerca masca?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii