Review: Crema de corp autobronzanta Dove Summer Revived

6/12/2017Odata cu venirea verii, vrem ca pielea noastra sa capete un aspect frumos si auriu, peste noapte daca se poate. Si in acelasi timp, ne dorim sa fim si safe, sa nu ne alegem cu arsuri sau mai rau de la soare. Sigura solutie la indemana gasita de mine pana acum este autobronzantul. Daca am un eveniment si vreau ceva rapid, aleg unul puternic, rapid, pe care sa il aplic cu o ora inainte, dar daca vreau pur si simplu sa am pielea putin aurie mai tot timpul, asa, de zi cu zi, prefer o crema autobronzanta cu efect treptat, pe care sa o pot aplica in fiecare zi dupa dus. Asa am ajuns sa cumpar crema autobronzanta Summer Revived de la Dove.De ce am ales-o? Pe ambalaj, scria ca autobronzantul Dove are efect gradual de bronzare, dar si efect hidratant, comportandu-se si ca o crema normala de corp. Inca un motiv a fost faptul ca genul asta de produs este mai putin pretentios. Cu un autobronzant normal, trebuie sa ai grija dupa aplicare pentru ca pot ramane urme ciudate si poate pata cam orice. Cu produsele de bronzare treptata, e ca in cazul oricarei creme. O aplici si cam gata.Impresii:
- Crema vine intr-un tub si este destul de usor si de curat de folosit. No problem here.
- Textura este asemanatoare cu a altor creme de corp de la Dove, mai groasa, iar mirosul este unul dulceag, dar placut. Cred ca este asemanator cu a altor creme autobronzante. Poate e pe baza de zahar? Zic si eu.
- Se aplica si se intinde usor si uniform.
- Nu raman pete pe piele iar bronzul dat de crema mi se pare uniform.
- Fiind cu efect treptat, nu veti observa o diferenta majora de la prima aplicare. Da, culoarea pielii se va mai inchide, dar cam cu o nuanta, maxim doua.
- Am observat ca efectul cremei Dove se intensifica dupa doua aplicari consecutive, daca aveti un eveniment in ziua respectiva si vreti ceva mai intens si mai rapid.
- Bineinteles, daca va faceti un scrub, bronzul va disparea instant.
- La un dus normal, am observat ca se mai duce din bronz, dar nu complet, ceea ce e bine.
- Ce nu mi-a placut este faptul ca este putin lipicioasa, dar am trecut peste.
- Pe langa faptul ca bronzeaza, mi s-a parut ca si hidrateaza pielea, fiind un fel de produs 2 in 1.Cantitate: 200ml.
Pret: eu stiu ca am luat-o cu aproximativ 20 lei din DM, dar era la oferta. Oricum, nu cred ca sare de 30.
De unde o puteti lua: in DM stiu sigur ca o gasiti, dar cred ca veti da peste ea si in hypermarketuri.

Daca vreti un bronz intens si rapid, nu cred ca e ceea ce cautati, dar daca vreti ceva mai natural si de durata, cred ca merita sa o incercati. Pretul este bun iar crema Dove Summer Revived se comporta foarte bine. Singurul aspect negativ mi s-a parut faptul ca poate fi putin lipicioasa pana se usuca bine, dar nu mi se pare ca e un inconvenient major.

Ce autobronzante recomandati? Ati folosit crema Dove Summer Revived?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii