Review: Servetele demachiante Ivatherm

6/22/2017Daca ne stim de ceva mai mult timp, poate ati mai observat ca nu ma impac prea bine cu servetelele demachiante in general. Am avut cateva experiente neplacute si m-am speriat teribil. De cateva ori, folosirea lor regulata m-a lasat chiar cu acnee. Bine, nu erau de cea mai buna calitate, dar stiti cum e, sufli si in iaurt. De curand, unul dintre brandurile mele preferate, Ivatherm, a lansat servetele demachiante ce au la baza chiar apa termala de la Herculane. Intamplarea facea ca la cateva zile dupa ce le-am primit am plecat cateva zile in Berlin si sunt perfecte pentru voiaj, asa ca a ficat fix la fix.Impresii:
- Ambalajul este unul clasic pentru servetelele demachiante, destul de practic, si da, capacelul lipicios se lipeste bine la loc si dupa deschidere.
- Mirosul servetelelor este unul foarte discret si fresh, ceva normal pentru produsele de la Ivatherm.
- Servetelele au textura normala, sunt moi si nu zgarie. Nu se rup usor.
- Fata de alte servetele, mi-a placut ca cele de la Ivatherm nu sunt prea imbibate cu lichid, dar nici seci. Cantitatea de demachiant este rezonabila, fara sa curga din servetel.
- Dupa ce mi-am demachiat tenul exclusiv cu ele timp de vreo saptamana, nu am observat sa apara cosuri sau orice altceva. Deci, win la capitolul asta!
- Singura problema la aceste servetele demachiante, ca la toate produsele de genul asta, este ca nu mi se par suficiente pentru o demachiere completa.
- Da, inlatura machiajul, chiar si de la ochi, dar tot simt nevoia ca dupa sa ma spal cu un gel de curatare.
- In cateva seri, am renuntat la gel, folosind doar servetelele. Nu m-am simtit comod. Tenul era curat, dar parca simteam eu ca mai e o urma minuscula de machiaj acolo. Cine stie, poate era doar in capul meu.

Cantitate: 1 pachet- 25 de servetele.
Pret: 20 lei.
Unde le gasiti:Ivatherm shop sau in farmacii.Recomand servetele demachiante Ivatherm? Da, pentru calatorii, urgente sau cazuri de lene majora. Totusi, desi sunt ok, cred ca servetelele demachiante, indiferent de producator, ingrediente, nu vor putea inlocui demachierea clasica si gelul pentru curatat pielea. Ma bucur ca am avut ocazia sa le incerc si sigur voi apela la ele cand voi pleca in urmatoarea vacanta care, apropo, este in Varsovia.😁😁. Abia asteptam sa spun la cineva.

Folositi in general servetele demachiante? Le-ati incercat pe cele de la Ivatherm?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii