Review: Iluminator lichid L'Oreal Accord Parfait

9/14/2017
Atunci cand am descoperit iluminatoarele, universul meu a fost zguduit, in mod pozitiv, bineinteles. Am incercat variante lichide, pudra dar si stickuri, si cred ca pasiunea, zisa si mica obsesie, este abia la inceput. Acum cateva luni am primit cadou iluminatorul lichid Accord Parfait de la L'Oreal, care abia se lansase. Fondul de ten din gama Accord Parfait este printre preferatele mele, asa ca am inceput sa il folosesc cu multa speranta si curiozitate.Din cauza faptului ca iluminatorul este in nuanta 201N, Neutre Rose Glow, m-am temut sa nu fie mai mult un blush cu irizatii. Dar m-am inselat, este iluminator 100%. Vroiam sa va spun ca pe langa faptul ca il aplic pentru a ilumina tenul, eu il folosesc uneori si pe pleoape, cand vreau ceva subtil si luminos. Defapt, in pozele din articol l-am folosit in ambele moduri. Se poate folosi si ca baza de machiaj, pentru un look general mai luminos, dar se poate amesteca si cu fondul de ten.Impresii:
- Eu sunt multumita de faptul ca produsul vine intr-un tub practic. Am un iluminator lichid intr-o sticluta cu pipeta si mereu fac mizerie, irosesc produs, so...not good.
- Iluminatorul are o textura cremos- lichida si o nuanta rozalie, cu irizatii, semanand izbitor cu cea a tubului.
- Ca baza de machiaj: L-am aplicat de cateva ori si inaintea fondului de ten, pentru ca am vrut un aspect mai fresh si mai luminos. Desi efectul este unul placut, din pacate, se cam estompeaza daca fondul de ten are acoperire mare.
- In combinatie cu fondul de ten: Are acelasi efect luminos dar mai intens si mai de durata. Chiar va recomand sa incercati, o sa va placa. Este varianta perfecta pentru o senzatie de iluminare discreta si uniforma si merge mai ales atunci cand nu vreti sa mai aplicati si iluminator peste sau bronzer.
- Ca iluminator: Va recomand sa aplicati o cantitate mica la inceput, pentru ca este destul de intens si concentrat. Pe pometi aplic doua puncte, un punct pe nas, cate unul deasupra sprancenelor si unul pe frunte. Pentru un look discret de zi, eu zic ca e suficient.
- Particulele din compozitia iluminatorului sunt foarte mici si foarte diafane, iar atunci cand este aplicat pe piele, creeaza un efect luminos si subtil.
- Ce imi place la acest iluminator este faptul ca ofera luminozitate, dar una naturala si subtila, si nu ajungi sa arati ca un neon. Iar daca iti doresti un efect mai intens, poti adauga mai mult produs.
- Cred ca datorita subtonului rozaliu, iluminatorul nu lasa urme albe pe piele, ci se blenduieste, ca nu stiu cum sa-i zic. Defapt, e ca o pelicula luminoasa, si nu ca o colectie de particule sclipicioase aruncate pe ten.Cantitate: 30 ml.
Pret: 40- 45 lei.
Unde il gasiti: in magazinele cu produse de make-up si online.

Mie imi place mult acest iluminator lichid si cred ca este perfect pentru un machiaj de zi cu zi, iar atunci cand vreau ceva mai pronuntat, pot aplica mai mult. M-a suprins faptul ca nu se vede rozaliu pe piele si chiar imbraca pielea intr-o pelicula luminoasa. Ce sa mai, mi-a placut si il folosesc in continuare, asa ca a fost un cadou inspirat.

Ai incercat iluminatoarele lichide? Care este preferatul tau?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii