Review: Anti- transpirant crema Balea Extra Dry

11/08/2017
Eu sunt o mare pretentioasa atunci cand vine vorba de anti- transpirante, deodorante si cam orice produs din aceste categorii. Am incercat unele scumpe, unele mai ieftine, altele din categoria dermato si tot asa, dar am ramas la cateva preferate. Nu tin neaparat la miros, sau ca aroma sa fie persistenta, dar vreau sa nu simt miros de transpiratie dupa doua ore sau sa imi pateze hainele. Pana acum, am incercat variante spray, stick sau roll-on, dar nu m-as fi gandit niciodata la un produs crema, ca anti-transpirantul Extra Dry de la Balea. Defapt, recunosc ca daca nu il primeam, nici nu as fi stiut ca exista si variante cremaImpresii:
- Produsul vine intr-un tub asemanator celor de crema, iar dupa ce il strangi, poti aplica crema ca si cum te-ai da cu un roll-on.
- Nu trebuie exagerat cu cantitatea de produs. More is not more, in cazul asta.
- Desi imediat dupa aplicare exista o mica senzatie de umeazala, ca si cum te-ai fi dat cu crema, produsul se absoare si pielea se usuca.
- Mirosul este unul foarte discret, usor pudrat, si nu deranjeaza cu nimic.
- Nu mi-a venit sa cred, dar chiar limiteaza cantitatea de transpiratie.
- Rezista destul de bine si in timpul unor ore de sport mai intense, mai bine decat multe variante spray.
- Nu lasa o pelicula lipicioasa si nu pateaza hainele, so yey!.
- Nu cred ca ar rezista 24 de ore, dar banuiesc ca nu se astepta nimeni la asta. Defapt, nici nu cred ca ar fi indicat sa limiteze atat de mult cantitatea de transpiratie.
- A, da, si nu usuca pielea, pentru ca nu contine alcool.Cantitate: 50 ml.
Pret: aproximativ 6 lei.
Unde il gasiti: in toate magazinele DM- drogerie marktMerita anti-transpirantul Balea Extra Dry? Clar! Si ma bucur ca am avut ocazia sa il incerc, pentru ca nu l-am remarcat pana acum si nu stiam ca exista si variante crema a acestor produse. Nu stiu daca sunt pregatita spiritual sa renunt la deodorantele spray, dar Extra Dry si-a castigat locul in ghiozdanul meu cu lucruri pentru antrenament.

Ati incercat deodorante crema? Cum vi se par?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii