Review: Paleta Melkior Just Smoke It

11/22/2017
Stiu ca in ultimul timp Melkior a lansat multe produse interesante insa mie paleta de farduri Just Smoke It mi-a atras cel mai tare atentia si m-am bucurat mult cand am prins ocazia de a o incerca. Defapt, acest brand este extrem de activ si nu cred ca trece luna fara sa apara macar cateva nuante noi, daca nu o intreaga colectie. Totusi, aceasta paleta mi-a stranit curiozitatea datorita faptului ca este un set complet pentru a obtine smokey eyes, pornind cu fardurile si terminand cu rimelul. O idee interesanta zic eu.

Impresii:
- O sa incep prin a mentiona ca setul contine 3 farduri, doua nuante mai inchise si negru, un creion dermatograf si un rimel. Rimelul nu apare in poze pentru ca l-am facut cadou mamei mele, eu avand gene false.
- Ce mi-a placut inca din start la acest set este faptul ca pe interiorul capacului sunt descrisi, destul de amanuntit chiar, pasii unui machiaj smokey eye. Din acest motiv, cred ca e perfecta si pentru incepatoare. Bineinteles ca iti trebuie excercitiu, dar daca urmezi pasii intocmai ai sanse sa iasa ceva decent, chiar daca nu te pricepi.
- Fardurile sunt destul de pigmentate, asa cum ne-a obisnuit Melkior, insa negrul este putin prafos pentru gustul meu. Nu se intinde, nu murdareste, insa as fi prefera sa aiba o textura putiiin mai cremoasa, ca sa se aseze mai usor.
- Dintre cele trei farduri, cel mai deschis este cel mai pigmentat, se aseaza cel mai bine si este singurul care are un finish usor mai sidefat, celelalte doua fiind perfect mate.
- Creionul dermatograf m-a impresionat destul de mult. Nu stiu de ce ma asteptam sa fie tare si sec, dar se aplica usor si este pigmentat, asa ca am inceput sa il folosesc mai des, chiar si cand vreau sa trag o linie subtila deasupra genelor.
- Rimelul nu l-am putut testa, eu avand gene false, insa mama pare incantata de el.
- Poate ca nu e cel mai interesant punct, insa ambalajul este rezistent. De unde stiu? Ei bine, pentru ca am scapat paleta de cateva ori si niciun produs nu a patit nimic.Pret: 99 lei.
Ce contine setul Just Smoke It: 3 farduri+ creion dermatograf+ mascara Extra Volume
Unde il gasiti: in magazinele Melkior si online pe melkior.ro

Si intrebarea finala: merita? Am facut un mic calcul si am ajuns la concluzia ca daca ai cumpara separat cele trei farduri, creionul dermatograf si mascara ai depasi cu vreo 20 sau 30 de lei pretul paletei. Eu cred ca paleta Just Smoke It isi merita pretul si cred ca un bonus sunt si indicatiile de pe capac, pentru cele care isi doresc sa invete mai multe si mai rapid despre machiaj.

Cum ti se par fardurile Melkior? Ai incerca paleta Just Smoke It?


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii